Vijvers

Een vijver is een echte aanwinst voor jouw tuin, waarvan je elke dag kan genieten! Je kunt kiezen voor voorgevormde kunststofvijvers of vijvers die je bekleedt met vijverfolie. Bij Inter Chalet in Horst doe je meer dan genoeg ideeën op als het gaat om natuurvijvers. Ben je op zoek naar alle materialen voor een complete vijveraanleg of zoek je de benodigdheden om je vijver goed te onderhouden? Wij hebben een ruim assortiment en geven je graag de benodigde informatie. Benieuwd? Kom langs en ontdek het zelf!

Aan de slag met jouw vijver

Een vijver in je tuin brengt rust, sfeer en gezelligheid. Wanneer jij graag een vijver in je tuin hebt, is het belangrijk om eerst na te gaan waarom je een vijver wilt. Een vijver kan verschillende doeleinden hebben. Ga jij bijvoorbeeld voor een siervijver, natuurvijver, spiegelvijver, of toch voor een koivijver? Daarnaast is het belangrijk om te bedenken waar deze vijver komt te liggen en wat de vorm en grootte precies wordt. Allerlei zaken om rekening mee te houden, voordat je start met het aanleggen van de vijver.

Laat je door ons adviseren

Gelukkig weten onze medewerkers meer dan genoeg over het aanleggen en onderhouden van jouw vijver. Laat je adviseren door Inter Chalet. Zo weet je zeker dat jouw vijver gezond blijft en mooi wordt om naar te kijken. Je kunt bij ons terecht voor allerlei verschillende zaken over vijvers:
  •  Vijveraanleg en onderhoud;
  • Ornamenten en verlichting;
  • Pompen en filters.

Kom naar Inter Chalet voor alles rondom jouw vijver

Aan de slag met het aanleggen van een eigen vijver? Of wil jij jouw vijver goed onderhouden? Kom dan zeker langs in onze winkel in Horst. Inter Chalet ligt direct aan de snelweg en is dus zeer goed te bereiken. Daarnaast lopen er diverse enthousiaste medewerkers rond die jou graag helpen met een vraag over onze producten! Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via e-mail (info@interchalet.nl) of telefoon (077-3999333).