Kamerplanten 

Kan jouw woonkamer, slaapkamer, keuken of kantoor wel een nieuwe uitstraling gebruiken? Fleur deze ruimtes op met de mooiste kamerplanten. Bij Inter Chalet helpen we je graag om de juiste keuze te maken en de kamerplanten te kiezen die passen bij jouw wensen en ruimtes.

Kamerplanten kiezen 

Wist je dat kamerplanten luchtzuiverend, sfeer verhogend en geluiddempend zijn? Dat zijn natuurlijk allemaal redenen voor het in huis halen van een mooie kamerplant. Hier gaat wel eerst een keuzeproces aan vooraf. Allereerst is het belangrijk om te achterhalen wat jij een mooie kamerplant vindt. Je kiest niet altijd voor de mooiste variant. Heb je groene vingers? Mooi, dan kun je kiezen voor een kamerplant die wat meer verzorging nodig heeft, Geen groene vingers? Ook geen probleem! Ook voor jou hebben we een ruime keuze in prachtige kamerplanten. Denk je ook aan het licht? Sommige kamerplanten hebben meer behoefte aan licht dan anderen. Een Mexicaanse dwergpalm staat bijvoorbeeld super in een kleine woonkamer met weinig licht. Als jouw woonkamer juist een oase van natuurlijk licht is, kies je misschien sneller voor een zebraplant. Genoeg keuze dus! Laten we eerlijk zijn, die kamerplant maakt jouw huis gezelliger en gezonder! Bezoek onze winkel in Horst en laat je inspireren en adviseren door onze enthousiaste medewerkers.

Assortiment kamerplanten bij Inter Chalet 

Zorg voor balans in de ruimte waar je kamerplanten wilt plaatsen. Kies bijvoorbeeld voor verschillende formaten kamerplanten. Die prachtige eyecatcher die al lang op je lijstje staat, in combinatie met een aantal kleinere kamerplanten of zelfs met een middelgrote. Houd je van veel verschillende soorten kamerplanten, maar heb je niet zoveel ruimte? Kies dan voor hangplanten. Voor een ruim assortiment aan grote, middelgrote, kleine en hangplanten ben je bij Inter Chalet aan het juiste adres. Laat je inspireren!

Vind jouw kamerplanten bij Inter Chalet 

Ben jij op zoek naar de meest geschikte kamerplanten in jouw huis? Kom dan een keertje langs bij onze winkel in Horst. Inter Chalet is super centraal gelegen langs de snelweg. Onze medewerkers staan enthousiast voor jou klaar om je te voorzien van het juiste advies over de keuze tussen kamerplanten, hoe je ze neer kunt zetten en hoe je ze moet verzorgen. Eerst even contact met ons opnemen? Dat kan via email info@interchalet.nl of telefonisch via 077-3999333.