Vloeren

Is jouw laminaatvloer helemaal versleten? Of ben je toe aan nieuwe tegels in jouw keuken? Kom dan eens een kijkje nemen bij Inter Chalet. Wij hebben een groot assortiment aan vloeren. Bij ons vind je onder andere houten vloeren, laminaat, pvc-vloeren, kurkvloeren en een ruime keuze aan tegels. Daarnaast hebben wij ook aanvullende vloerbenodigdheden, zoals plinten, vloergereedschap, vloerkleden en -tapijten, vloerverf en producten om je vloer mee te onderhouden. Onze medewerkers adviseren je graag over welke vloer geschikt is in jouw huis en welke producten je hier verder bij nodig hebt.

Verschillende vloeren

Afhankelijk van jouw voorkeuren, kies je een vloer uit die past bij jouw interieur. Heb jij een moderne stijl doorgevoerd in jouw hele huis? Dan is de kans groot dat een strakke laminaat- of PVC-vloer met weinig profiel past in jouw interieur. Ga je liever voor een stijl die iets klassieker is, dan is de kans groter dat je voor een mooie houten vloer gaat met veel details. In een keuken kies je bijvoorbeeld liever voor tegels, omdat deze makkelijk te poetsen zijn wanneer je knoeit tijdens het koken. Wat jouw voorkeuren ook zijn, onze medewerkers gaan graag met je door de opties heen om jou met jouw favoriete vloer naar huis te laten gaan. Daarnaast adviseren zij je graag hoe je de vloer kunt leggen en waar je rekening mee moet houden. 

Alles wat je nodig hebt voor je vloer

Naast een vloer bieden wij jou ook aanvullende vloerbenodigdheden aan. Denk hierbij aan plinten. Wanneer je een nieuwe vloer legt, zijn bijpassende plinten natuurlijk ook nodig. Bij Inter Chalet hebben wij ook verschillende soorten gereedschap om jouw vloer mooi te kunnen leggen, zoals legsets of laminaatsnijders. Daarnaast bieden wij ook verschillende soorten vloerverf aan om jouw vloer een andere look te geven. Hier adviseren wij je graag over!. Het onderhoud van je vloer is ook ontzettend belangrijk. Daarom hebben wij verschillende reinigers en andere onderhoudsproducten in ons assortiment om jouw vloer net zo mooi te houden als hij was toen je hem legde!

Kom naar Inter Chalet in Horst!


Bij Inter Chalet vind je een groot assortiment aan verschillende vloeren en vloerbenodigdheden. Met deze zaken geef jij het interieur van je huis op een makkelijke manier een boost. Heb je vragen over een bepaalde soort vloer, of over een ander product? Of wil je ons aanbod aan vloeren in de winkel eens komen bewonderen? Kom dan naar onze winkel in Horst! Vergeet ook zeker niet de rest van assortiment te bekijken.