Hardhout

Hardhout is het sterkste hout dat er is en is daarom uitermate geschikt voor klussen in en rondom jouw tuin. Het heeft een mooie roodbruine kleur, wat meteen zorgt voor een warme sfeer. Hardhout is over het algemeen veel donkerder dan de bekende naaldhoutsoorten, zoals douglas. Bij Inter Chalet in Horst hebben we een ruim assortiment aan hardhout. Ons hardhout is van uitstekende kwaliteit, gekapt uit duurzaam beheerde bossen en goed geprijsd. Benieuwd? Kom langs en ontdek het zelf!

Voordelen van hardhout

Hardhout is de meest voorkomende houtsoort die bij (tuin)meubels wordt gebruikt. De meest gebruikte hardhoutsoorten zijn: eiken, esdoorn, walnoot en mahonie. Deze verschillende soorten hardhout hebben uiteraard ook verschillende kenmerken en toepassingen. Er zijn echter wel een aantal algemene voordelen die gelden voor alle soorten hardhout. Hardhouten materialen zijn namelijk altijd veerkrachtig, robuust, onderhoudsarm, isolerend en zijn geschikt voor alle soorten tuinprojecten. Het sterke materiaal gaat lang mee en is daardoor ook nog ontzettend duurzaam. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je om de zoveel jaar het hout moet laten vervangen.

Waar wordt hardhout voor gebruikt?

Hardhout wordt veelal buitenshuis gebruikt, bijvoorbeeld in de tuin voor de bouw van een buitenverblijf, tuinafscheiding of vlonder. Bekijk ons ruime assortiment hardhouten balken, palen en planken. Allemaal verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Voor de montage van bijvoorbeeld een schutting adviseren wij om gebruik te maken van hardhouten planken en palen, in combinatie met ons bevestigingsmateriaal voor schuttingen. Wij hebben alles in huis voor jouw klus!

Kom naar Inter Chalet voor een ruim aanbod hardhout

Benieuwd naar ons ruime assortiment aan hardhout voor alles in en rondom jouw tuin? Kom dan zeker langs in onze winkel in Horst. Inter Chalet ligt direct aan de snelweg en is dus zeer goed te bereiken. Daarnaast lopen er diverse enthousiaste medewerkers rond die jou graag helpen met een vraag over onze producten! Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via e-mail (info@interchalet.nl) of telefoon (077-3999333).