Plinten

Bij Inter Chalet in Horst kun je goed terecht voor plinten. Voor alle vloeren die wij aanbieden, bieden wij ook bijpassende plinten aan. Dit zorgt uiteindelijk voor het mooiste resultaat en dat is natuurlijk precies wat wij willen. Er zijn ook verschillende soorten hout voor beschikbaar, kijk hiervoor op onze hout pagina. Inter Chalet heeft voor ieder wat wils!

Goede plinten vinden

Het is belangrijk dat plinten bij de vloer passen. Mocht je zelf niet zo goed zijn in achterhalen wat bij elkaar past, dan zullen wij je hierbij zeker helpen. Er zijn heel veel verschillende mogelijkheden. Plinten kunnen onder andere een klassieke, moderne of luxe stijl hebben. Wit is nog altijd heel populair. Ook zijn er hoge en lage versies te verkrijgen. Een plint vormt de overgang tussen vloer en wand. Hierdoor is het van invloed op de uitstraling van een gehele kamer en er kan hiermee ook zeker een impact gecreëerd worden op de sfeer. Verder zorgt een plint voor een mooie afwerking, vooral bij houten vloeren, zoals laminaat. Een plint dient dan ter afdekking van de naad tussen vloer en wand.

Waarom plinten?

In praktisch opzicht zijn plinten ook belangrijk. Ze beschermen de wand tegen beschadigingen. In een holle plint kun je bovendien bekabeling kwijt. Zo zit dit voortaan niet meer in de weg en is het netjes weggewerkt, waardoor de ruimte een rustigere uitstraling heeft. Daarnaast zorgen ze voor een rustige uitstraling in huis en kunnen ze een mooie toevoeging zijn aan de inrichting van de kamer waar je de plinten plaatst.

Kom naar Inter Chalet voor al je plinten

Op zoek naar nieuwe plinten voor in je huis? Kom langs bij Inter Chalet in Horst. De winkel ligt vlak langs de snelweg, waardoor het goed te bereiken is. De medewerkers staan klaar om je te helpen bij de beste keuze. Je kunt ook contact met ons opnemen via e-mail (info@interchalet.nl) of telefoon (077-3999333).