Slijpmachines

Een slijpmachine is onmisbaar voor het doorslijpen, afslijpen of afbramen van onderdelen en materialen. Zonder veel moeite gaat een slijpmachine door de meeste harde voorwerpen en maakt het ander gereedschap weer scherp. Het is een bewerking met behulp van zowel een schuurwiel als snijgereedschap. Ben jij benieuwd welke slijpmachine het beste past bij jouw klus? Kom dan zeker langs in onze winkel, onze verkoopadviseurs helpen je graag. 

Inter Chalet biedt slijpmachines aan van de merken: Stanley, Black en Decker, Makita, Powerplus en Dual Power. Met deze merken ben je altijd verzekerd van een kwalitatief goed product.

Diverse soorten slijpmachines

Bij Inter Chalet verkopen we verschillende soorten slijpmachines. Voor iedere klus vind je een geschikt product. Denk hierbij aan een slijper, haakse slijper, slijpmachine, slijptol, bankslijpmolen, kettingslijper, doorslijp of afbraamschijf. Wil je scherpe punten of randen van metalen oppervlakken gladschuren? Of metaal, steen, beton en tegels (door)slijpen? Voor iedere klus hebben wij de juiste producten. Geen klus is voor ons te gek.

Slijpmachines én accessoires

Uiteraard heb je ook andere producten nodig om de klus uit te voeren. In ons uitgebreide assortiment hebben wij ook bijpassende producten die je nodig gaat hebben bij het gebruik van slijpmachines. Je kunt bij ons terecht voor onder andere verlengkabels, veiligheidsbrillen, veiligheidshandschoenen, slijpschijven en gehoorbescherming. Ga goed voorbereid aan de slag en denk zeker aan je eigen veiligheid. 

Onze verkoopadviseurs helpen je graag bij het uitzoeken van de juiste producten en de bijpassende accessoires. Ook geven ze graag tips over het gebruik van de producten, zodat je het beste resultaat kunt behalen. Klussen doen we samen!

Kom naar Inter Chalet in Horst!

Bij Inter Chalet vind je een ruim assortiment aan slijpmachines en accessoires die je kunt gebruiken voor allerlei klussen in en rondom het huis. Neem vooral een kijkje bij de rest van ons assortiment op onze website en kom langs in onze winkel in Horst. Onze verkoopadviseurs helpen graag bij het zoeken van de juiste producten. Voor praktische tips bij het gebruiken van onze producten kun je ook altijd een van onze verkoopadviseurs benaderen.