Zaagmachines 

Een zaagmachine is een machine waarmee met een bewegende zaag gezaagd wordt. Deze wordt mechanisch aangedreven en wordt gebruikt voor het zagen van verschillende materialen, zoals hout en metaal. Met een zaagmachine kun je het in de meeste gevallen zo gek maken als je zelf wilt, zolang de zaag maar passend is bij datgeen wat je wilt zagen. Met een cirkelzaag een leuk figuurtje uitzagen is namelijk niet echt de meest veilige manier van zagen en is bovendien erg lastig. Zorg ook dat je altijd het juiste zaagblad koopt voor jouw klus. Ben je benieuwd of wij de juiste producten hebben voor jouw klus? Neem dan zeker een kijkje bij ons assortiment. 

 Inter Chalet biedt zaagmachines aan voor alle klussers. Ze zijn verkrijgbaar in de merken: Stanley, Black en Decker, Makita, Powerplus en Dual Power. Met deze kwalitatieve merken ben je altijd verzekerd van een goed product.


Een ruim aanbod aan zaagmachines

Bij Inter Chalet bieden we een ruim assortiment zaagmachines. Voor iedere klus hebben wij de juiste producten. Ons aanbod bestaat uit onder andere uit verschillende soorten zagen. Bijvoorbeeld: de cirkelzaal, invalzaag, reciprozaag, decoupeerzaag, afkortzaag, verstekzaag, tafelzaag, figuurzaag, hand cirkelzaag, flipover zaag en ffkortzaag met onderstel.

Zaagmachines én accessoires

Inter Chalet heeft voor elke klus een passende zaagmachine, van thuisklussen tot professioneel gebruik, van klussen voor zowel binnen- als buitenshuis. Ook vind je bij ons de bijbehorende zaagbladen zodat jouw werk nooit hoeft te stoppen. Om goed voorbereid te beginnen aan jouw klus hebben wij ook diverse bijpassende producten. Deze accessoires zorgen ervoor dat jij alles hebt om aan de slag te gaan. Denk hierbij aan geleiderails, zaagbladen, verlengkabels en een workmate. Inter Chalet is jouw partner in klusproducten en gereedschap!

Kom naar Inter Chalet in Horst!

Bij Inter Chalet vind je een ruim assortiment aan zaagmachines op voorraad, die je kunt gebruiken voor allerlei klussen in en rondom het huis. Zit jouw merk of type zaagmachine er niet bij? Door ons grote netwerk met leveranciers kunnen wij diverse producten voor je bestellen. Kom langs in onze winkel in Horst en vraag onze verkoopadviseurs om advies!