Zand

Heb je zand nodig voor een bepaalde klus of plaats in de tuin? Bij Inter Chalet in Horst hebben we alle soorten zand die je nodig hebt voor jouw tuinaanleg. Of je nu zand nodig hebt voor je bestrating, voor in de zandbak van de kinderen of zand om cement mee te maken: onze specialisten zorgen ervoor dat je het juiste zand krijgt voor jouw klus.

Brekerzand, ophoogzand, speelzand en meer

Er zijn niet voor niets zo veel verschillende soorten zand. Welk type zand je koopt is immers erg belangrijk voor het resultaat of doeleinde waarvoor je het gebruikt. Zo heb je bijvoorbeeld een speciaal type zand nodig om cement, beton of metselspecie mee te maken. Voor een strakke, gladde bestrating heb je juist inveegzand nodig, wat dankzij de hoekige structuur van de korrels erg stabiel is en gemakkelijk water afvoert. Daarnaast is er ook nog ophoogzand, wat wordt gebruikt om een stabiele verhoging te creëren in bijvoorbeeld een steile oprit. Ieder type korrel bepaalt het resultaat wat je zult bereiken, dus laat je zeker adviseren door onze medewerkers om er zeker van te zijn dat je het ideale zand hebt voor jouw klus!

Ook speelzand voor kinderen

Naast zand voor tuinaanleg, is er ook speciaal speelzand voor kinderen. Dit zand is ideaal om gemakkelijk bouwwerkjes mee kunnen maken, en is dus de leukste en veiligste vulling voor in de zandbak. Dit zand wordt bovendien goed gecontroleerd op mogelijk schadelijke deeltjes, en zelfs op viezigheid zodat kleren niet onnodig vuil worden. Met het juiste zand kun je ze met een gerust hart urenlang laten spelen op hun eigen zandstrand!Kom naar Interchalet voor een ruim aanbod aan zand

Heb je een bepaald soort zand nodig of wil je graag advies over de beste soort zand voor jouw klus? Kom dan zeker langs in onze winkel in Horst. Inter Chalet ligt direct aan de snelweg en is dus zeer goed te bereiken. Daarnaast lopen er diverse enthousiaste medewerkers rond die jou graag helpen met een vraag over onze producten! Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via e-mail (info@interchalet.nl) of telefoon (077-3999333).