Tuingereedschap

Om jouw tuin goed bij te kunnen houden, is goed tuingereedschap onmisbaar. Of je nou alleen maar gras in je tuin hebt, ontzettend veel struiken en heggen hebt die je bij moet houden of een groot terras dat regelmatig moet worden schoongemaakt, tuingereedschap heb je nodig. Gelukkig ben je bij Inter Chalet dan aan het goede adres, wij hebben een groot aanbod aan tuingereedschap. Denk hierbij aan grasmaaiers, heggenscharen, onkruidbranders en hogedrukreinigers. Door dit grote aanbod is de kans groot dat je precies het tuingereedschap vindt waar je naar op zoek was. Lukt dit niet helemaal? Dan staat ons enthousiaste personeel uiteraard ook voor jou klaar om je hiermee te helpen!

Elektrisch tuingereedschap

Met goed elektrisch tuingereedschap wordt jouw tuin netjes houden een stuk makkelijker én leuker! Kies voor een goede bladblazer wanneer er in of naast jouw tuin een boom staat die veel bladeren loslaat. Heb jij een mooi grasveld dat je goed wilt bijhouden? Neem dan eens een kijkje tussen ons grote aanbod grasmaaiers en verticuteermachines. Een groot terras onkruidvrij en schoonhouden wordt echt kinderspel wanneer je kiest voor een van de onkruidbranders of hogedrukreinigers in ons aanbod. Al dit elektrisch tuingereedschap is van bekende merken als WOLF-Garten en Kärcher, die echt specialist zijn op dit gebied.

Hand tuingereedschap

Je tuin is natuurlijk niet alleen bij te houden met elektrisch tuingereedschap. Ook hand tuingereedschap is nodig om jouw tuin er weer spik en span uit te laten zien. Denk hierbij aan harken, bezems, en schoppen. Maar ook aan grover geschut als bijlen, heggenscharen en takkenscharen. Ook voor kruiwagens ben je bij Inter Chalet op de juiste plek. Voor kleinere snoeischaren en onkruidkrabbers kun je ook een bezoek brengen aan onze winkel in Horst. Al dit hand tuingereedschap is van kwalitatief zeer goede merken, zoals Talen Tools, Fiskars en WOLF-Garten. 

Water tuingereedschap

Water is ontzettend belangrijk om je tuin bij hogere temperaturen en minder regen ook mooi te houden. Daarom heeft Inter Chalet ook de beste sproeiers om jouw grasveld bij te kunnen houden. Maar ook voor slangenwagens, slangenhaspels en verschillende soorten tuinslangen ben je van harte welkom in onze winkel in Horst. Voor dit water tuingereedschap kun je kiezen uit merken als Gardena en Hozelock, merken die absolute expert zijn in producten voor de bewatering van jouw tuin. 


Kom naar Inter Chalet in Horst!


Heb jij echt een nieuwe bladblazer, tuinslang, bezem of snoeischaar nodig? Of vraag je je af of we een andere soort tuingereedschap ook in ons aanbod hebben? Dan ben je van harte welkom bij Inter Chalet in Horst. Ons gespecialiseerde team staat voor jou klaar om je te helpen met het vinden van het perfecte tuingereedschap. Heb je nu al een vraag over ons tuingereedschap? Stel deze dan gerust via e-mail (info@interchalet.nl), telefoon (077-399 93 33) of via het contactformulier. Wij proberen je zo snel mogelijk te helpen!