Potterie 

Heb jij de mooiste plant kunt bemachtigen, maar ben je nog op zoek naar de juiste pot daarbij? Zoek niet verder! Inter Chalet in Horst biedt een groot aanbod aan de mooiste potterie. Bloempotten, bloembakken en plantenpakken; voor al jouw favoriete planten vind je bij ons in de winkel de mooiste pot. De potterie bij Inter Chalet vind je niet alleen in de meest trendy kleuren, je vindt ook potten in verschillende materialen zoals kunststof, steen en klei.

Ruim aanbod aan potterie bij Inter Chalet 

Wil jij jouw tuin, woonkamer of een andere ruimte in en om je huis een nieuwe look geven? Dan ben je bij Inter Chalet aan het juiste adres. Voor de mooiste potterie ga je naar Inter Chalet. In onze winkel aan de snelweg in Horst vind je binnenpotten, buitenpotten en onderzetters. Ons ruime aanbod aan potterie heeft zeker ook een geschikte variant voor jou! Met de frisse kleuren en de unieke materialen van onze potterie laat je je bloemen en planten opleven. 

Meer dan genoeg keuze 

Uiteraard hoef je voor de bloemen, planten en verzorging daarvan niet verder te zoeken; die vind je ook bij Inter Chalet. We bieden een uitgebreid assortiment aan bloembollenbomeneenjarige planten, meerjarige planten, kamerplantenvaste planten en zaden aan. Laat je adviseren door een van onze enthousiaste medewerkers welke pot het mooiste staat in jouw tuin of huis!

Kom naar Inter Chalet in Horst voor jouw nieuwe potterie 

Op zoek naar potterie in alle soorten en maten voor in jouw huis of tuin? Kom dan zeker langs in winkel in Horst. Inter Chalet ligt direct aan de snelweg en is dus zeer goed te bereiken. Daarnaast lopen er diverse enthousiaste medewerkers rond die jou graag helpen met een vraag over onze producten! Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via e-mail (info@interchalet.nl) of telefoon (077-3999333).