Vloerkleden & Tapijt

Een mooi, authentiek vloerkleed of tapijt geeft je woon- of slaapkamer een gezellig en warm gevoel. De kwalitatief beste en mooiste vloerkleden & tapijt vind je bij Inter Chalet in Horst. Vloerkleden en tapijten heb je in heel veel soorten en maten. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een vintage of rond vloerkleed. Daarnaast dient elk vloerkleed of tapijt op een speciale manier gereinigd te worden. Kom langs bij Inter Chalet en laat je adviseren door een van onze medewerkers.

Vloerkleden in verschillende stijlen en maten

Vloerkleden vind je tegenwoordig in allerlei soorten en maten. Neem bijvoorbeeld een vintage vloerkleed. Dit is een kleed dat al aardig wat jaren oud is en is gemaakt met de hand. Vaak zijn de kleden van 100% zijde, wol of een materiaal van hoge kwaliteit. Over het algemeen ruiken de kleden niet heel fris, dus het is van groot belang om je vloerkleed schoon te houden. Hier zijn verschillende manieren voor. Een andere populaire vloerkleedsoort is sisal. Deze vezel komt uit Mexico en wordt tegenwoordig veel gebruikt in vloerkleden en tapijten.

Tapijt geeft jouw huis dat echte ‘thuisgevoel’

Een echt ‘thuisgevoel’ kun je aan je huis geven, door tapijt te leggen. Ook tapijt heb je in veel verschillende soorten en maten, zo kun je kiezen tussen laagpolig en hoogpolig tapijt. Het verschil zit hem in hoe hoog het tapijt geweven is. Een tapijt wordt pas hoogpolig genoemd, als het geweven draad hoger is dan 1 centimeter. Hoogpolig tapijt ziet er vaak luxer uit en zachter, maar is moeilijker schoon te maken. Laagpolig tapijt is daarentegen makkelijker schoon te houden, maar minder zacht.

Kom naar Inter Chalet voor een ruim assortiment aan vloerkleden & tapijt

Op zoek naar een nieuw vloerkleed of tapijt? Bezoek dan eens onze winkel in Horst! Inter Chalet is makkelijk te bereiken, omdat het naast de snelweg ligt. Daarnaast staan onze medewerkers klaar om jou te helpen met het maken van de beste keuzes. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via e-mail (info@interchalet.nl) of telefoon (077-3999333).