Schermen

Is het tijd voor een nieuwe schutting in jouw achtertuin? Verdiep je dan in de verschillende mogelijkheden om jouw tuin af te scheiden. Kies bijvoorbeeld voor schermen. Tuinschermen zijn makkelijk te plaatsen en geven een mooi strak resultaat. Niet voor niets zijn dit één van de meest populaire types van omheining. Houten schermen zijn bij Inter Chalet in Horst te vinden in verschillende soorten maten. Het voordeel van deze schuttingen is dat het een natuurlijke en duurzame uitstraling geeft in jouw tuin! Mocht je nu een echte doe-het-zelver zijn, dan kan je ook alle materialen bij ons vinden om zelf een scherm te plaatsen. Benieuwd? Kom langs en ontdek het zelf!

Een tuinscherm of schutting?

Anders dan bij een houten tuinschutting is een tuinscherm een stuk makkelijker te plaatsen en eenvoudiger te vervangen. Een scherm is echter weer wat minder sterk dan een schutting en minder makkelijk op maat te maken. Een schutting van losse planken vereist wat meer schroefwerk, maar is zeer stevig en compleet op maat te maken. Denk daarom van tevoren goed na of een tuinschutting of tuinscherm beter bij jouw wensen aansluit!

Tuinschermen voor iedere tuin

Bij Inter Chalet bestaat een groot deel van het assortiment uit houten tuinschermen, van geïmpregneerd hout, hardhout of douglas hout. De voordelen van een houten tuinscherm zijn de natuurlijke uitstraling, je behoudt privacy in je tuin en het zorgt ervoor dat je tuin en ruime uitstraling behoudt. Gelukkig kost het niet veel moeite om deze tuinschermen te plaatsen. Daarnaast zijn de meeste tuinschermen makkelijk te onderhouden. Mocht er toch een beschadiging optreden, dan zijn de onderdelen makkelijk te vervangen.

Kom naar Inter Chalet voor een ruim aanbod tuinschermen

Benieuwd naar ons ruime assortiment aan tuinschermen, of de perfecte afscheiding van jouw (achter)tuin? Kom dan zeker langs in onze winkel in Horst. Inter Chalet ligt direct aan de snelweg en is dus zeer goed te bereiken. Daarnaast lopen er diverse enthousiaste medewerkers rond die jou graag helpen met een vraag over onze producten! Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via e-mail (info@interchalet.nl) of telefoon (077-3999333).