Binnenverlichting

Zoek je een nieuw peertje voor in jouw bureaulamp? Of moet het spotje in het plafond op de badkamer worden vervangen? Wil je toch graag een compleet nieuwe lamp in jouw woonkamer? Bij Inter Chalet ben je aan het goede adres, want wij hebben een groot assortiment aan binnenverlichting. Wij hebben een uitgebreide showroom met de laatste collecties. Door ons uitgebreide merkenpakket hebben wij voor iedere inrichting bijpassende lampen. Industrieel, modern, klassiek, strak of landelijk; voor elke stijl is er bij ons genoeg keuze. Onze lampen zijn van de beste merken, dus deze gaan lang mee.
Inter Chalet biedt binnenverlichting aan voor al jouw wensen. Ze zijn verkrijgbaar in de merken: Eglo, Lucide, Philips, Philips Hue, Trio. Met deze kwalitatieve merken ben je altijd verzekerd van een goed product.

Diverse soorten binnenverlichting

Bij Inter Chalet verkopen we verschillende soorten binnenverlichting. Afhankelijk van jouw wens vind je gegarandeerd een geschikt product. Denk hierbij aan hang- of vloerlampen, plafondlampen, inbouwspots of diverse andere lichtbronnen. Wil je het interieur van jouw woonkamer een boost geven? Kies dan voor een grotere lamp die een statement maakt. Wanneer je een nieuwe leeslamp nodig hebt, hebben wij natuurlijk ook kleinere lampjes in ons assortiment.

Daarnaast is het mogelijk om de lampenkap van jouw lamp te vervangen. Ben je op de oude lampenkap uitgekeken, maar wil je niet de hele lamp vervangen? Kies dan bij Inter Chalet jouw favoriete model, materiaal en stof uit en laat jouw eigen lampenkap maken. Ben je niet zeker of de kleur van de lampenkap wel helemaal de kleur is die in jouw inrichting past? We hebben ook kleurstalen van de lampenkappen, zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt.

Kom naar Inter Chalet in Horst!


Bij Inter Chalet vind je een ruim assortiment aan binnenverlichting op voorraad, die je kunt installeren op allerlei plekken in jouw huis. Zit jouw merk of type verlichting er niet bij? Door ons grote netwerk met leveranciers kunnen wij diverse producten voor je bestellen. Kom langs in onze winkel in Horst en vraag onze verkoopadviseurs om advies! 

Bezoek Inter Chalet