Diversen

Naast verschillende soorten verf, behang, verfbenodigdheden hebben wij bij Inter Chalet ook andere diverse producten in ons aanbod die jouw verfklus nog gemakkelijker maken. Denk hierbij aan reinigingsproducten om eventuele foutjes tijdens of na het verven te corrigeren, vulmiddelen om kleine gaatjes en oneffenheden in je muur weg te werken of spachtelputz en decoratieranden om jouw muren écht helemaal af te werken. Ben je op zoek naar een ander product, of weet je niet goed welk product je precies nodig hebt? Dan helpen de medewerkers van Inter Chalet je hier graag mee. Breng gezellig een bezoek aan onze winkel in Horst, langs de A73.

Jouw muur helemaal afwerken

Een muur schilderen is kinderspel wanneer je over de goede verf, kwasten en rollers beschikt. Hetzelfde geldt voor een muur afwerken. Wij hebben de perfecte producten om dit te doen. In ons assortiment hebben wij onder andere decoratieranden om jouw muur helemaal mee af te maken, en spachtelputz en vulmiddelen om eventuele oneffenheden voorafgaand aan het verven al te verhelpen. Daarnaast hebben wij verschillende reinigingsproducten, om alles schoon te houden en eventuele knoeifouten van het verven weg te halen. Lukt het niet met deze producten? Dan hebben wij diverse HG-producten die verf weg kunnen halen. De medewerkers van Inter Chalet helpen je graag met het juiste product uitkiezen om jouw klus te klaren.

Kom naar Inter Chalet in Horst

Ben je op zoek naar een product om jouw verfklus voor te bereiden of juist om deze af te maken? Breng dan zeker een bezoek aan Inter Chalet in Horst. Onze winkel ligt direct aan de A73 en is dus zeer makkelijk te bereiken. Onze enthousiaste medewerkers helpen jou graag met het oplossen van jouw probleem en het beantwoorden van jouw vraag. Heb je een vraag die nu al beantwoord moet worden? Stel deze dan via e-mail (info@interchalet.nl), telefoon (077-399 93 33) of via het contactformulier. Wij proberen je zo snel mogelijk te helpen!