Ramen en deuren

Is je voordeur beschadigd geraakt? Of wil jij je interieur een nieuwe boost geven door je binnendeuren te vervangen? Dan ben je aan het goede adres bij Inter Chalet, want wij hebben veel verschillende raamaccessoires, dakramen én deuren in ons assortiment. Wat de stijl van jouw woning ook is, wij vinden een  dakraam of deur die bij jouw wensen aansluit. Daarnaast hebben wij alle accessoires die bij deuren horen, zoals deurbeslag en nummer- en naambordjes. Jouw complete deur of raam(accessoires) koop je bij Inter Chalet!

Een deur helemaal naar jouw wens

Het assortiment aan deuren bestaat bij Inter Chalet uit buiten-, binnen- en schuifdeuren, maar wij hebben ook zaken die bij deuren horen, zoals hordeuren, deurbeslag en kozijnen.
Een buitendeur moet er mooi uitzien, maar nog belangrijker is dat hij stevig is en niet makkelijk open te maken is door ongenode gasten. Daarom moet een buitendeur van goede kwaliteit zijn. Daar kun je bij Inter Chalet zeker van zijn. Onze voordeuren zijn van Skantrae en Austria, twee zeer erkende merken in de wereld van de deuren.
Bij een binnendeur is het natuurlijk ook belangrijk dat deze stevig is, maar bij deze deuren is het misschien nog wel belangrijker dat ze in jouw interieur passen. Om deze reden vind je bij Inter Chalet een uitgebreide showroom met alle mogelijkheden voor binnendeuren. Zo kies jij je perfecte deur, of dat nou een eenvoudig model is of een deur met uitgesproken profilering.
Ook voor schuifdeuren ben je bij Inter Chalet aan het goede adres. Wij hebben natuurlijk schuifdeuren voor kasten, maar ook voor een scheiding in bijvoorbeeld de woonkamer. Voor een echte robuuste uitstraling ga je voor een loftdeur! Ook voor hordeuren, kozijnen en deurbeslag, zoals scharnieren, sloten en klinken, kun je terecht bij Inter Chalet. Wij adviseren je graag over wat je nodig hebt!

Ons assortiment aan ramen en raamaccessoires

Om jouw ramen extra aan te kleden of om de zon tegen te houden, heb je extra materiaal nodig. Om jouw ramen extra aan te kleden of pottenkijkers buiten te houden, vind je bij ons over-, plissé-, vouw- en verduisteringsgordijnen en gordijnrails. Je houdt de zon makkelijk tegen met onze jaloezieën, rolgordijnen of shutters. Om je raam helemaal naar jouw smaak te maken hebben wij ook raamfolie en zelfs deurkozijnen. En voor die vervelende insecten ben je ook welkom bij ons om een hor uit te komen zoeken! Zo zorg jij ervoor dat de zon en insecten buiten blijven, het lekker warm blijft binnen en jouw ramen er ook nog eens gezellig uit zien!

Kom naar Inter Chalet in Horst!


Bij Inter Chalet vind je een grote showroom met deuren, ramen en raamaccessoires. Met deze zaken geef jij de buitenkant óf binnenkant van je huis op een makkelijke manier een boost. Heb je vragen over een bepaald product? Of wil je onze uitgebreide showroom eens komen bewonderen? Kom dan naar onze winkel in Horst! Vergeet ook zeker niet de rest van assortiment te bekijken.