Heggenscharen

Een heggenschaar is een stuks tuingereedschap dat gebruikt kan worden om een heg te snoeien. Voor coniferen, hagen, buxushaagjes en vormsmoei kun je het beste een heggenschaar gebruiken. Die is er als handgereedschap, maar voor grotere hagen kun je ook een heggenschaar op elektriciteit of accu gebruiken. Een heg kan in model gebracht worden door regelmatig op de juiste manier te snoeien. Dit kan op een normale rechte manier, maar een heg kan ook gesnoeid worden in allerlei kunstzinnige modellen. Onze verkoopadviseurs in onze winkel helpen graag bij het uitzoeken van de juiste heggenschaar. Kom zeker eens langs in onze winkel in Horst.

Assortiment heggenscharen 

Ons assortiment bestaat uit diverse heggenscharen. Alle merken die wij verkopen hebben we zorgvuldig uitgekozen, wij willen altijd de kwaliteit van onze producten waarborgen. We verkopen heggenscharen van de volgende merken: 
  •  Wolf Garten 
  • Makita 
  • Gardena 
  • MTD 
  • Dual Power

Onze heggenscharen

In onze winkel hebben we diverse heggenscharen op voorraad. Wij hebben altijd een geschikt product klaarliggen of kunnen deze voor je bestellen. We verkopen onder andere de volgende producten: heggenscharen, haagscharen, accu heggenscharen en telescopische heggenscharen. 

Naast dit aanbod hebben we ook nog bijpassende producten, zodat je altijd goed voorbereid aan de slag kunt. Zo verkopen we ook nog verlengkabels, onderhoudsspray, tuinafvalzakken en tuintrolleys. Voor elke snoeiklus de juiste heggenschaar, je vindt het bij Inter Chalet! Van eenvoudige hand heggenscharen, elektrische heggenscharen tot aan heggenscharen op accu. Heb je een snoeiklus op hoogte? Dan is de telescopische heggenschaar de oplossing voor jou. Dit werkt vele malen veiliger dan op een trap staan met een normale heggenschaar.

Kom naar Inter Chalet in Horst!

Ben jij op zoek naar een goede heggenschaar? Kom dan naar Inter Chalet in Horst. Met ons ruime aanbod hebben we altijd een geschikte heggenschaar voor je klaarliggen. Onze verkoopadviseurs helpen graag bij het vinden van de juiste producten. Uiteraard staan ze ook klaar voor alle andere vragen die je hebt!