Buitenverlichting

Wil jij, ook wanneer het buiten donker is, goed zicht blijven houden? Kom het assortiment aan buitenverlichting bij Inter Chalet dan eens bekijken. Wij beschikken over een breed aanbod aan verschillende soorten buitenverlichting die ervoor zorgen dat jij nóg beter kunt genieten van mooie zomeravonden en frisse avonden in het najaar. Daarnaast is onze buitenverlichting zeer betrouwbaar, waardoor jij je ook in de avond of nacht veilig voelt rondom je huis.
Inter Chalet biedt buitenverlichting aan voor al jouw wensen. Ze zijn verkrijgbaar in de merken: Eglo, Lucide, Philips, Philips Hue, Trio, Konstsmide. Met deze kwalitatieve merken ben je altijd verzekerd van een goed product.

Ons aanbod aan buitenverlichting

Wij hebben een breed assortiment aan buitenverlichting om aan jouw wensen te voldoen. Denk hierbij aan diverse feestverlichting, hanglampen, spots en gloeilampen. Of je nu meer houdt van lampen van natuurlijk materiaal of een industriële stoere lamp, door ons uitgebreide assortiment is er voor iedereen wat wils. Bij buitenverlichting is daarnaast belangrijk dat vocht er niet voor zorgt dat de lamp niet meer werkt. Daarnaast moet buitenverlichting goed bevestigd kunnen worden, zodat de lamp er niet met de minste windvlaag vanaf valt. 

Accessoires bij jouw buitenverlichting

Bij Inter Chalet verkopen we ook verschillende soorten buitenverlichting die aangaan bij beweging. Deze verlichting heeft een ingebouwde bewegingssensor. Ideaal wanneer je stroom wilt besparen maar toch veilig rondom je huis wilt lopen! Daarnaast verkopen wij losse bewegingssensors, zodat deze ook geïnstalleerd kunnen worden in jouw eigen buitenverlichting.

Ook hebben wij verschillende soorten solarlampen in ons aanbod. Deze lampen verzamelen overdag zonlicht, die ze wanneer het donker in kunnen zetten om licht te geven. Hierdoor bespaar je ontzettend veel stroom en ben je dus duurzaam bezig!

Kom naar Inter Chalet in Horst!


Bij Inter Chalet vind je een ruim assortiment aan buitenverlichting op voorraad. Met onze buitenverlichting kun je nog ’s avonds nog langer buiten zitten. Wil je de buitenverlichting graag eerst even testen? Kom dan naar onze winkel in Horst! Vergeet ook zeker niet de rest van assortiment te bekijken.