Tuinkachels

In de wintermaanden lekker buiten zitten rondom een warm vuurtje? Dan is een tuinkachel een goede keuze! Met een tuinhaard stook jij je terras of tuinzitje lekker warm, zodat je ook in de winter of tijdens een frisse zomeravond van je tuin kan genieten. Terrashaarden zijn in alle vormen, maten en kleuren verkrijgbaar: van klassieke gietijzeren kachels tot strakke designhaarden en exotisch ogende keramiekhaarden. Daarom is er altijd wel een tuinhaard te vinden die bij het ontwerp van jouw tuin past. Benieuwd? Kom langs en ontdek het zelf!

Verschillende soorten tuinkachels

De meest eenvoudige oplossing voor een fijne tuinkachel is een vuurkorf van gietijzer of een vuurschaal. Een groot nadeel hiervan is dat je wat meer last hebt van rookontwikkeling. Daarom zijn er ook veel tuinkachels van steen, roestvrijstaal of keramiek. Deze kachels beschikken over een goede rookafvoer, zodat je meer kunt genieten van de warmte. Steeds vaker kiezen mensen daarom ook voor luxe gashaarden of een elektrische terrasverwarming. Daarmee creëer je een heerlijk intieme sfeer zodra de schemer invalt. 

Accessoires voor tuinkachels

Bij Inter Chalet bieden we verschillende soorten tuinkachels van diverse merken aan. Ieder merk heeft zijn eigen eigenschappen en voordelen. Wil je bijvoorbeeld kunnen barbecueën met de tuinkachel, dan heeft dit andere specificaties dan wanneer je een tuinkachel enkel voor sfeer of verwarmen wilt. Onze medewerkers vertellen je graag welke tuinhaard het meest geschikt is voor jou. Daarnaast adviseren wij om ook direct de juiste accessoires bij een tuinkachel aan te schaffen. Denk bijvoorbeeld aan een pook of een tang om het vuur goed brandende te kunnen houden.

Kom naar Inter Chalet voor een ruim aanbod tuinkachels

Benieuwd naar ons ruime assortiment aan verschillende soorten tuinkachels om jouw tuin helemaal af te maken? Kom dan zeker langs in onze winkel in Horst. Inter Chalet ligt direct aan de snelweg en is dus zeer goed te bereiken. Daarnaast lopen er diverse enthousiaste medewerkers rond die jou graag helpen met een vraag over onze producten! Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via e-mail (info@interchalet.nl) of telefoon (077-3999333).