Spachtelputz

Ben je op zoek naar spachtelputz om jouw muren of plafond mee te stucen? Bij bouwmarkt Inter Chalet in Horst vind je alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan met spachtelputz en andere sierpleister! Ontdek alle mogelijkheden voor stucwerk in onze winkel en vind samen met onze specialisten de perfecte sierpleister die jou het gewenste resultaat zal geven!

Sterke en goedkope spachtelputz sierpleister

Spachtelputz is niet voor niets de meest gekozen sierpleister. Dit stucwerk zorgt voor een decoratief uiterlijk op een makkelijke en goedkope manier, en biedt zelfs de mogelijkheid om te kiezen voor een bepaalde grofheid van de korrel voor een bepaald resultaat. Spachtelputz is zeer stevig om wanden maar ook plafonds mee te stucen. Het is stootvast én krasvast wat het een slimme, duurzame én tijdloze keuze maakt voor de meeste woningen.

Nog een paar andere voordelen van spachtelputz zijn de kleurvastheid gedurende lange tijd, maar ook de mogelijkheid om een bepaalde kleur te kiezen bij het aanbrengen. Dat is handiger dan proberen eroverheen te verven na het aanbrengen, maar zorgt er ook voor dat er bij beschadiging of afbrokkeling geen kleurverschil optreedt. Daarnaast is spachtelputz ook geschikt om aan te brengen op buitenmuren, hoewel het relatief moeilijk is om te herstellen in geval van ernstige beschadiging. Vlekken en vervuiling daarentegen boen je gemakkelijk weg zonder dat je bang hoeft te zijn om de spachtelputz of de kleur aan te tasten.

Kom naar Inter Chalet voor een ruim aanbod aan spachtelputz

Ben je benieuwd naar onze soorten spachtelputz en sierpleister? Kom dan zeker langs bij onze bouwmarkt in Horst. Inter Chalet ligt direct aan de snelweg en is dus zeer goed te bereiken. Daarnaast lopen er diverse enthousiaste medewerkers rond die jou graag helpen met een vraag over onze producten! Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via e-mail (info@interchalet.nl) of telefoon (077-3999333).