Bomen & Heesters 

Heeft jouw tuin een opfrisbeurt nodig of zoek je een aanvulling op je huidige tuin? Breng een bezoek aan Inter Chalet in Horst en ontdek het assortiment aan bomen & heesters. Bomen in jouw tuin hebben ontzettend veel voordelen. Zoals het zuiveren van de lucht en het bieden van een heerlijk schaduwplekje op warme dagen! Gelukkig zijn er ook nog eens ontzettend veel mooie bomen en heesters te vinden. Bij Inter Chalet vind je een uitgebreid assortiment en kies je de variant die het beste bij jou past!

Verschil tussen bomen en heesters 

Dat bomen en heesters een aanwinst zijn voor jouw tuin dat is een feit. Bomen en heesters hebben echter wel verschillende eigenschappen. Een heester is namelijk een struik; een verhoutende plant die dicht bij de grond vertakt. Het grootste verschil tussen een heester en een boom is dat een heester gewoonlijk niet zo hoog worden, in tegenstelling tot de bomen. 

Assortiment bomen en heesters 

Zowel bomen als heesters kennen verschillende soorten. Zo heb je half heesters, heesters die in de winter hun bladeren verliezen en heesters die groen blijven in de winter. Je kiest dus voor de heester die het beste bij jouw wensen past. Ook bomen zijn te verkrijgen in verschillende soorten en maten. Inter Chalet biedt een breed assortiment. Kom jouw favoriet uitkiezen!

Vind jouw bomen en heesters bij Inter Chalet 

Ben jij op zoek naar bomen en heesters? Kom dan een keertje langs bij onze winkel in Horst. Inter Chalet is super centraal gelegen langs de snelweg. Onze medewerkers staan enthousiast voor jou klaar om je te voorzien van het juiste advies over bomen & heesters voor jou. Eerst even contact met ons opnemen? Dat kan via email info@interchalet.nl of telefonisch via 077-3999333.