Buitenleven

Geniet jij ook zo van het buitenleven? Bij Inter Chalet hebben we een groot assortiment aan terrasverwarmingen, verlichting, accessoires, tuingereedschappen en vijverbenodigdheden. De terrasverwarming zorgt ervoor dat je kunt blijven genieten wanneer het buitenleven wat kouder wordt. In de zomeravonden kun je lekker lang genieten van het buitenleven, wanneer je zorgt voor verlichting in je tuin. Verlichting maakt het gezellig en knus om zo heerlijk ontspannen van de avonden te kunnen genieten. Wil je de tuin buiten gezellig aankleden? In onze winkel vind je verschillende wanddecoratie zoals canvasdoeken, om een romantisch sfeertje te creëren. Uiteraard wil je jouw (nieuwe) tuin ook schoon en netjes houden. Door middel van verschillende tuingereedschappen of vijverbenodigdheden zorg jij ervoor dat het buitenleven in de tuin een plek is om helemaal tot rust te komen en te ontspannen.

Ontdek het buitenleven

Ben jij ook zo’n buitenleven persoon? Bij Inter Chalet bieden we verschillende fiets-, en automaterialen aan om zo een avontuurlijke tocht door de natuur te maken. Zo ben je tijdens het buitenleven voorzien van alle gemakken en accessoires die je nodig hebt. Liever een weekje kamperen? Onze campingspullen bieden de mogelijkheid om jou tijdens de vakantie in Nederland of het buitenland te voorzien van alle gemakken die je maar kunt wensen. Ook thuis is er volop de mogelijkheid om te kunnen genieten van het buitenleven.

Blokhutten en overkappingen voor het buitenleven

Blokhutten en overkappingen zijn een specialiteit van Inter Chalet. Het buitenterrein staat vol met verschillende types tuinhuisjes en overkappingen. De keuze is dus reuze! Welke blokhut het meeste geschikt is voor jou? Dat hangt helemaal af van jouw wensen. Wil je het puur gebruiken als opslag? Dan volstaat een simpel model misschien al. Maar wil je in de zomeravonden lekker van het buitenleven kunnen genieten onder de overkapping die bij je blokhut hoort? Dan is de uitstraling van de blokhut natuurlijk ook erg belangrijk.

Kom naar Inter Chalet in Horst voor het buitenleven


Op zoek naar verschillende materialen om jouw buitenleven te voorzien van alle gemakken? Kom dan zeker langs in onze mooie en ruime winkel in Horst. Inter Chalet ligt direct aan de snelweg en is dus zeer goed te bereiken. Daarnaast lopen er diverse enthousiaste medewerkers rond die jou graag helpen met een vraag over onze producten! Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via e-mail (info@interchalet.nl) of telefoon (077-3999333).