Water- en tuinslangen

De zomers in Nederland worden steeds warmer en hierdoor is het belangrijk om planten te voorzien van voldoende water. Om je tuin te besproeien is een tuinslang erg praktisch. Zo kun je water uit de kraan naar iedere gewenste plek krijgen, zonder steeds heen en weer te hoeven lopen. Water geven aan de planten in je tuin wordt zo ineens veel gemakkelijker. Inter Chalet biedt water- en tuinslangen aan van de merken: Gardena, Hozelock en ConMentall. Daardoor ben je verzekerd van de juiste kwaliteit.

Aan de slag in de tuin? Wat heeft Inter Chalet nog meer? 

Inter Chalet beschikt over een ruime keuze aan verschillende soorten tuinslangen, druppelslangen en vijverslangen. Op deze slangen monteer je een broes of sproeipistool, waarmee je de tuin in diverse standen kunt bewateren. Bang dat de tuinslang steeds in de knoop komt? Dan is een wandslangenbox de oplossing! Met het juiste opbergsysteem voorkom je knikken en knopen in de slang en verleng je de levensduur. Dat scheelt dat ontzettend veel frustraties en is de tuinslang in een handomdraai opgeruimd. Ook voor deze toebehorende kun je bij Inter Chalet terecht: 
  • Slanghouder
  • Slangklemmen
  • Koppelstukken
  • Spuitpistool
  • Zwenksproeier 

Tuinslangen zijn verkrijgbaar vanaf 10 meter. Maar ook voor kleinere slangen ben je bij ons aan het juiste adres! Diverse tuinslangen worden per meter verkocht, zo betaal je alleen voor wat je nodig hebt.

Kom naar Inter Chalet in Horst!

Bij Inter Chalet vind je een ruim assortiment aan tuinslangen en accessoires die je kunt gebruiken voor bewateringsklussen in en rondom het huis. Of je nu de auto wilt wassen, ramen schoon wilt spuiten of de planten in de tuin wilt besproeien: met een van de vele waterslangen uit ons assortiment kun je altijd uit de voeten! Neem snel een kijkje in het assortiment van Inter Chalet en kom langs in onze winkel!