Ijzerwaren

IJzerwaren zijn een must voor iedereen die aan de slag wil gaan met klussen in huis of tuin. Geen idee wat ijzerwaren precies zijn? Het omvat alles wat van metaal is en wat gebruikt kan worden voor het samenvoegen van onderdelen. IJzerwaren kunnen altijd van pas komen, dus het is aan te raden om het sowieso in huis te hebben. Dit gereedschap heb je bijna altijd wel nodig, of je nu aan een grote of aan een kleine klus gaat beginnen.

Verschillende soorten ijzerwaren

Onder ijzerwaren valt een grote groep onderdelen. Denk hierbij aan schroeven, spjkers en bouten. Weet je niet zeker welke artikelen je precies nodig gaat hebben? Vraag het dan altijd gewoon aan onze medewerkers. Ze zullen je zo goed mogelijk te woord staan. Je zult gelijk merken dat ze over vakkundige kennis beschikken.

We bieden keuze genoeg op het gebied van ijzerwaren. Er is een meterslange wand met alle denkbare formaten aanwezig in de winkel van Inter Chalet. Je zou hier zeker de geschikte artikelen voor jou moeten kunnen vinden. Om deze uiteindelijk te gebruiken om onderdelen samen te voegen, heb je misschien ook nog handgereedschap nodig. Ook hiervan hebben we een uitgebreid assortiment, met producten van merken als Stanley en Fiskars.


Hoe ijzerwaren afrekenen?

Bij ons heb je verschillende mogelijkheden voor het afrekenen van ijzerwaren tot je beschikking. We bieden voorverpakte artikelen aan, maar je kunt ook zelf precies afwegen wat je nodig hebt en dit laten afrekenen. Zo betaal je niet meer dan je nodig hebt. Het kost natuurlijk waarschijnlijk wel wat meer tijd op deze manier.

Verder is het mogelijk om producten thuis te laten bezorgen. Dit valt onder onze service en diensten. Ondanks dat onze winkel in Horst makkelijk te bereiken is, kan het altijd zo zijn dat je meer tijd kwijt gaat zijn dan gewenst. Bezorgkosten worden per bestelling gerekend.


Kom naar Inter Chalet in Horst!


Als je al vragen hebt over ons assortiment, dan kun je contact met ons opnemen via de website. Ons advies zou je zeker verder moeten kunnen helpen. Het liefst zien we echter natuurlijk dat je gewoon onze winkel bezoekt. Hopelijk tot gauw!