Luchtbehandeling

Een goede luchtbehandeling is tegenwoordig niet meer weg te denken. Het staat bij een prettige en gezonde leefruimte. In de zomer heerlijk afkoelen met een airco of een lekker zacht briesje in het voorjaar. Het is in die periodes van het jaar niet meer weg te denken. Hetzelfde geldt ook  voor vochtproblemen, waarbij er niet te veel of te weinig vocht in de ruimte moet zijn. Wij bieden een ruim assortiment aan van airco’s, luchtafvoer en ventilatoren. Kiest wat het beste bij jou past!

Airco’s

Wanneer de temperaturen weer stijgen en de zomermaanden naderen zal een airco voor verkoeling zorgen. Ze zijn er in alle soorten en maten. Hoe goed een airco koelt is afhankelijk van verschillende factoren. Hierbij is het belangrijk om te kijken naar verschillende factoren. De belangrijkste factor is te kijken hoe goed de ruimte is geïsoleerd. Daarnaast is het belangrijk om te kijken hoe groot de ruimte is, hoe snel je deze ruimte gekoeld wilt hebben en hoeveel geluid ze mogen maken. Wij hebben een ruim assortiment aan airco modellen die passen bij ieder zijn of haar wensen. Kom een keertje bij ons in de winkel kijken naar de diverse airco’s die wij aanbieden!

Luchtafvoer

Een goede luchtafvoer zorgt voor een goede luchtkwaliteit en het voorkomt dat vocht in de woning terechtkomt. Vaak is er een box die lucht aanzuigt vanuit de woning en deze via een buis afvoert naar de buitenlucht toe. Het doel is om de lucht die wordt afgevoerd te vervangen door ‘schone’ lucht en ook het extra vocht naar buiten te zuigen. Dit kan via een buizenstelsel door de woning. Meestal gebeurt dit in het toilet, badkamer en/of keuken. Ons team kan je alles hierover vertellen en kijkt met u mee naar de keuze voor de juiste luchtafvoer.

Ventilatoren

De ventilator heerlijk op jezelf gericht of juist de lucht door de hele ruimte heen blazen. Wij hebben een groot aanbod aan verschillende soorten ventilatoren. Wil je het liefst dat hij stil blijft staan of een zwenkfunctie heeft waarbij je zelf kan bepalen of deze functie aan of uit staat? Alles is mogelijk. Bekijk zelf welke ventilator bij jouw wensen aansluit of juist het beste bij jouw interieur past.

Kom naar Inter Chalet in Horst!


Bij jij op zoek naar verkoeling? Of juist de luchtvochtigheid op peil willen houden? Bekijken dan ons aanbod bij Inter Chalet in Horst. Ons gespecialiseerde team staat voor jou klaar om je te helpen zoeken naar de juiste keuze. Heb je nu al een vraag over een van onze luchtbehandelaars? Stel deze dan gerust via e-mail (info@interchalet.nl), telefoon (077-399 93 33) of via het contactformulier. Wij proberen je zo snel mogelijk te helpen! Was dit niet waar jij naar op zoek was? Neem dan een kijkje in de rest van ons assortiment!