Badkamerverlichting

Ben jij op zoek naar de perfecte badkamerverlichting voor op jouw badkamer? Bij Inter Chalet in Horst hebben we badkamerverlichting in alle soorten en maten, perfect voor jouw wensen! In onze winkel vind je namelijk zowel verlichting voor in het plafond, wandlampen of voor je spiegel. Het is namelijk belangrijk dat je op jouw badkamer voldoende ziet!

Verschillende soorten badkamerverlichting

Op de badkamer kun je gebruik maken van verschillende soorten verlichting. Zo kom je hier vaak verlichting tegen in het plafond, wandlampen, spiegelverlichting en meer. Het is altijd goed om meerdere soorten verlichting te combineren op je badkamer, er zijn namelijk situaties waarin je meer licht nodig hebt dan andere. Hiervoor is het ook verstandig om een dimmer te gebruiken voor de verlichting, zo kun je altijd de juiste lichtsterkte kiezen die je nodig hebt! Meer tips voor het regelen van de verlichting in jouw badkamer? Kom eens langs op onze locatie in Horst. We denken graag mee in jouw badkamer uitdaging!

Waar moet ik op letten bij badkamerverlichting?

Misschien wel het belangrijkste om op te letten bij badkamerverlichting is de IP-waarde, maar wat houdt dit precies in? De IP-waarde is de norm die geldt voor verlichting in vochtige ruimtes. Zoals je je wellicht kan voorstellen, kan het vochtpeil in een badkamer flink oplopen. Daarom is het goed om te zorgen dat de juiste lampen met voldoende vochtbestendigheid op de goede plek in jouw badkamer hangen. Hoe hoger de IP-waarde is, hoe beter de verlichting bestand is tegen water en vocht. 

Normaalgesproken kan je het beste jouw badkamer indelen in zones, die elk in een andere mate met vocht en/of water te maken krijgen. Zo heeft elke plek in de badkamer andere eisen als het gaat om vochtbestendigheid. Laat je in onze winkel in Horst uitgebreid informeren over welke soort verlichting je op welke plek in jouw badkamer nodig hebt. We denken graag met jou mee!

Kom naar Inter Chalet voor de stijlvolle badkamerverlichting

Ben je op zoek naar de perfecte verlichting voor jouw badkamer? Kom langs bij Inter Chalet in Horst. De winkel ligt vlak langs de snelweg, waardoor het goed te bereiken is. De medewerkers staan klaar om je te helpen bij de beste keuze. Je kunt ook contact met ons opnemen via e-mail (info@interchalet.nl) of telefoon (077-3999333).