Verfbenodigdheden

Wanneer je iets gaat schilderen of verven in je huis, heb je naast de verf zelf natuurlijk ook andere zaken nodig. Verf breng je meestal aan met een kwast of roller. Om strakke randen te maken en om niet te knoeien is ook afdekfolie en schilderstape nodig. Om eventuele oude verfresten te kunnen verwijderen, zijn verfkrabbers of -schrapers en schuurpapier ook vaak handig. Je verf uit een zwaar verfblik halen is niet erg praktisch, dus wij hebben ook handige verfbakjes en -emmers in ons assortiment. Weet je niet goed welke materialen en benodigdheden je moet gebruiken voor jouw klus? Dan ben je van harte in onze winkel in Horst om je vraag te stellen aan een van onze medewerkers. Je kunt jouw vraag ook direct stellen via onze website!

Alle benodigdheden voor jouw verfklus

Om te verven heb je kwasten en rollers nodig. Hiermee verdeel je de verf gelijkmatig over het oppervlak dat je een andere kleur wilt geven. Onze kwasten en rollers zijn van topmerken en dus van de beste kwaliteit, waardoor jouw klus in huis kinderspel wordt. Door onze verfbakjes en -emmers te gebruiken, wordt de kans op knoeien kleiner en gebruik je precies de goede hoeveelheid verf. Ben je toch bang dat je gaat knoeien? Koop dan bij jouw verf ook afdekfolie, waarmee je je vloer of meubels beschermt tegen de verf. Met onze schilderstape zorg je ervoor dat je strakke lijnen kunt maken en bijvoorbeeld niet de plinten mee schildert. Zit er nog oude verf op de muur, die je graag eraf zou willen halen? Dan hebben wij ook verfkrabbers of -schrapers in ons assortiment, waar je oude verf makkelijk mee verwijdert. Met onze speciale verfspuiten verf je op een zeer snelle en gelijkmatige manier een oppervlak. Deze verfspuiten hebben wel een gebruiksaanwijzing nodig. Onze medewerkers geven jou hier graag uitleg over!

Jouw muur helemaal afwerken

Een muur schilderen is kinderspel wanneer je over de goede verf, kwasten en rollers beschikt. Hetzelfde geldt voor een muur afwerken. Wij hebben de perfecte producten om dit te doen. In ons assortiment hebben wij alle producten om jouw muur helemaal mee af te maken en spachtelputz en vulmiddelen om eventuele oneffenheden voorafgaand aan het verven te verhelpen. Daarnaast hebben wij verschillende reinigingsproducten om alles schoon te houden en eventuele knoeifouten van het verven weg te halen. Lukt het niet met deze producten? Dan hebben wij diverse HG-producten die verf weg kunnen halen. De medewerkers van Inter Chalet helpen je graag met het juiste product uitkiezen om jouw klus te klaren.

Kom naar Inter Chalet in Horst!


Heb je een verfklus in je huis waar je, naast verf, allerlei producten voor nodig hebt? Dan ben je van harte welkom bij Inter Chalet in Horst, waar onze medewerkers jou graag adviseren over welke producten jij nodig hebt en geschikt zijn voor jouw klus. Als je nu al een vraag hebt, dan kun je op een makkelijke manier contact met ons opnemen via e-mail (info@interchalet.nl), telefoon (077-399 93 33) of via het contactformulier.