Gereedschap

Ben jij graag in huis aan het klussen of in de tuin aan het werken? Ben jij een echte ‘doe-het-zelver’? Kom dan ons assortiment aan (tuin)gereedschap eens bekijken bij Inter Chalet! Wij hebben alles wat jij nodig hebt om lekker te kunnen klussen in en rondom het huis. Naast verschillende soorten elektrisch, hand- en meetgereedschap, hebben wij ook ladders, ijzerwaren en accessoires voor jouw gereedschap, zoals accu’s, in ons assortiment. Al ons gereedschap is van de beste merken, dus je kunt er zeker van zijn dat jij de klus klaart. Ben je toch niet helemaal tevreden? Dan ben je altijd welkom in onze winkel in Horst. Onze medewerkers lossen dit dan graag met jou op. 

Betrouwbaar gereedschap

Wanneer jij een echte klusser bent, wil je natuurlijk werken met gereedschap dat doet wat jij wilt. Dan ben je aan het goede adres bij Inter Chalet, want wij hebben zowel elektrisch als handgereedschap van de beste merken. Denk hierbij aan Black & Decker, Powerplus en Metabo. De soorten elektrisch gereedschap die wij onder andere in ons assortiment hebben zijn boormachines, zagen en schuurmachines. We beschikken ook over grasmaaiers en bladblazers om jouw tuin mooi te houden. Voor veel klussen heb je ook handgereedschap nodig, zoals een hamer, schroevendraaier of handzaag. Ook hiervoor ben je bij ons aan het goede adres, want wij hebben o.a. producten van het merk Stanley en Fiskars. Wanneer je op zoek bent naar meetgereedschap, zoals duimstokken, linialen, rolmaten en andere vergelijkbare producten, vind je bij Inter Chalet precies wat je nodig hebt.

Aanvullingen op jouw gereedschap

Om jouw klussen in en om huis goed uit te voeren, heb je natuurlijk niet alleen goed gereedschap nodig. Wanneer je op een hogere plek moet werken, is een stevige ladder ook onmisbaar. Wij hebben verschillende schilders- en bouwladders in ons assortiment. Daarnaast hebben wij een groot aanbod aan ijzerwaren, zoals schroeven, spijkers en bouten in ons aanbod. Als je niet helemaal zeker weet wat je precies nodig hebt, adviseren onze medewerkers jou hier natuurlijk graag over. Bij de ijzerwaren is het mogelijk om precies de hoeveelheid schroefjes af te rekenen die jij zelf nodig hebt. Zo bespaar je heel wat geld!

Kom naar Inter Chalet in Horst!


Bij Inter Chalet vind je een groot assortiment aan verschillende soorten (tuin)gereedschap, ladders en ijzerwaren. Wanneer je een van deze producten aanschaft, worden al jouw klussen in en om het huis kinderspel. Heb je vragen over een bepaalde soort gereedschap, of over een ander product? Of wil je ons aanbod aan gereedschap in de winkel komen bewonderen? Kom dan naar onze winkel in Horst! Vergeet ook zeker niet de rest van assortiment te bekijken.