Buitenpotten 

Heb je de mooiste planten en bloemen voor in je tuin, maar mis je nog sfeer, gezelligheid of gewoonweg een mooie buitenpot? Zoek niet verder! Bezoek Inter Chalet en bekijk ons ruime assortiment aan de mooiste buitenpotten. In onze winkel aan de snelweg in Horst vind je jouw favoriete bloempot, kleurrijk, landelijk, modern of klassiek!

Ruim assortiment buitenpotten 

Een mooie buitenpot is onmisbaar in jouw tuin of op jouw balkon. Jouw mooiste planten en bloemen verdienen een mooie buitenpot die niet alleen gezelligheid en sfeer brengt buiten, maar ook zorgt voor een geheel met jouw plant. Kies jij voor een kleurrijke bloempot, een landelijke uitstraling, een moderne buitenpot of ga je voor de klassieke ronde buitenpot? Elke stijl heeft verschillende bloempotten in verschillende materialen. Bij Inter Chalet slaag jij altijd voor jouw nieuwe buitenpot. Kom naar de onze winkel aan de snelweg in Horst en laat je inspireren!

Buitenpotten voor alle soorten planten 

Wist je dat planten in buitenpotten een betere verzorging nodig hebben dan planten in de grond? Elk materiaal kent weer zijn eigen voordelen, in geglazuurde potten verdampt het water helemaal niet snel, in een terracotta pot dan weer wel. Heb je geen groene vingers en ben je benieuwd welke buitenpot het beste bij jou plant past? Onze enthousiaste medewerkers staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en samen met jou op zoek te gaan naar de meest geschikte buitenpot!

Kom naar Inter Chalet in Horst voor jouw nieuwe buitenpotten 

Op zoek naar de mooiste buitenpotten in alle soorten en maten voor in jouw huis? Kom dan zeker langs in winkel in Horst. Inter Chalet ligt direct aan de snelweg en is dus zeer goed te bereiken. Daarnaast lopen er diverse enthousiaste medewerkers rond die jou graag helpen met een vraag over onze producten! Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via e-mail (info@interchalet.nl) of telefoon (077-3999333).