HG producten

Bij Inter Chalet in Horst kun je onder andere terecht voor producten van HG. HG is een van oorsprong Zweeds bedrijf dat begon met het maken van schoonmaakartikelen voor zwembaden. Later heeft HG zich ontwikkelt tot dé specialist op het gebied van reiniging en onderhoud, voor in en rondom het huis. Deze schoonmaakartikelen zijn van hoge kwaliteit en kunnen zeer specifiek inspelen op materialen, vlekveroorzakers, apparatuur of bepaalde ruimtes in je woning.

Van probleem naar oplossing

Door ons uitgebreid assortiment in schoonmaakmiddelen is het lastig om te vinden welk product de juiste is. HG biedt voor elk specifiek probleem een oplossing met haar producten. Alle producten van HG worden geproduceerd in haar eigen laboratorium en fabriek die gelegen zijn in Almere. Alle HG producten doen wat het etiket belooft. Het is niet voor niets de slogan van HG. Het komt dan ook niet als verrassing dat HG producten wereldwijd verkocht worden aan miljoenen consumenten.

Ruim assortiment 

HG producten HG producten zijn zeer geschikt voor allerlei schoonmaakklussen in huis en tuin. Zo heeft HG producten voor verschillende soorten ruimtes in het huis, voor het onderhouden van apparaten, schoonmaken van ondervloeren en materialen, het bestrijden van insecten en ander ongedierte. Ieder jaar vernieuwd en verbeterd HG haar producten. Hiermee probeert HG innovatief te zijn in het bedenken van schoonmaakoplossingen.

Kom naar Inter Chalet voor al je benodigde HG producten

Op zoek naar HG producten voor het verwijderen van kalk, het ontspannen van de gootsteen of voor een ander probleem? Kom langs bij Inter Chalet in Horst. De winkel ligt vlak langs de snelweg, waardoor het goed te bereiken is. De medewerkers staan klaar om je te helpen bij het maken van de beste keuze. Je kunt ook contact met ons opnemen via e-mail (info@interchalet.nl) of telefoon (077-3999333). Tot snel!