Behang

Om jouw interieur een compleet nieuwe look te geven, is het mogelijk om de muren in je huis te gaan verven, maar behangen is ook een zeer goede oplossing. Hier heb je veel meer mogelijkheden mee, aangezien er veel verschillende soorten behang bestaan met patroontjes, structuur en verschillende kleuren. Ook is behang ideaal wanneer er kleine oneffenheden in de muur zitten, die je op een makkelijke manier weg wilt werken. Naast behang hebben wij ook behanglijm en andere benodigdheden voor het behangen van jouw muur in ons assortiment. Wanneer je niet goed weet wat je nodig hebt, dan helpen onze medewerkers je graag tijdens je bezoek aan onze winkel. Daarnaast beantwoorden zij jouw vraag graag wanneer jij deze invult in het contactformulier.

Alle soorten behang in ons assortiment

De meeste mensen kennen behang van de leuke patronen, structuren, designs en kleuren. Dit is het meest voorkomende behang. Om deze reden is behang ook erg populair in de slaapkamers van kinderen. Het fleurt de kamer helemaal op. Daarnaast kunnen de muren behangen worden met de favoriete tekenfilmfiguren van de kinderen. Maar naast dit behang bestaan er nog andere soorten behang, die wij in ons assortiment hebben. Denk hierbij aan glasvezelbehang of vliesbehang, een soort behang dat is gemaakt van glasvezel, waardoor het behang een stuk steviger wordt en het behang een speciale structuur kan geven. Daarnaast bieden wij fotobehang aan: een speciale soort behang waarop jij de afbeeldingen kunt plaatsen die jij zelf wilt. Een foto van je huisdier, opa of oma of wie dan ook: het is allemaal mogelijk! Vraag ons personeel in de winkel hoe het bestellen van dit fotobehang werkt.

Naast de verschillende soorten behang bieden wij ook verschillende soorten behangplaksel aan om jouw klus nog gemakkelijker te maken. Kies de soort die bij jouw klus past en ga aan de slag!

Kom naar Inter Chalet in Horst!


BijBen je op zoek naar mooi behang? Of wil je gewoon even rondkijken welke soorten wij hebben? Dan ben je natuurlijk van harte welkom bij Inter Chalet in Horst, waar onze medewerkers jouw vragen over behang ook direct kunnen beantwoorden. Heb je nu al een vraag, waar wij je mee kunnen helpen? Neem dan gerust contact met ons op via e-mail (info@interchalet.nl), telefoon (077-399 93 33) of via het contactformulier.