Reinigingsproducten voor muren

Heb je reinigingsproducten nodig speciaal voor muren met verf of behang? Bij Inter Chalet in Horst vind je alles wat je nodig hebt om veilig je muren te reinigen. Van lichte vervuiling tot hardnekkige vetvlekken en aanslag van roet of nicotine, wij bieden de juiste reinigingsproducten waarmee je jouw muren weer fris krijgt! Ontdek ons ruime aanbod aan speciale reinigingsmiddelen in onze winkel en laat onze medewerkers je helpen om het juiste middel te vinden voor jouw klus.

Eenvoudig je verf of behang reinigen

Wil je je behang reinigen? Bepaal dan eerst of je afwasbaar vinylbehang hebt of behangpapier. Vinylbehang is steviger en waterafstotend. Dit zorgt ervoor dat deze gemakkelijk kan worden schoongemaakt met een speciaal sopje dat reinigt, maar de behanglijm niet zal oplossen. Welk reinigingsproduct je ook toevoegt aan het water, zorg ervoor dat je het niet te dik aanbrengt en het behang niet te nat laat worden. Werk in kleinere stukjes en neem elk gebied steeds af met een schone, lichtvochtige doek voor het beste eindresultaat. Is je behangpapier niet afwasbaar? Probeer dan te werken met bijvoorbeeld absorberend zuiveringszout of speciale schoonmaakpoeders. Deze kun je voorzichtig aanbrengen en inwrijven, en daarna wegvegen met een zachte borstel. Bij geverfde muren kun je, afhankelijk van de soort verf, ook te werk gaan met een sopje zolang je bescheiden omgaat met de hoeveelheid water en de druk op de spons. Voor zowel verf als behang geldt dat je dit altijd het beste kunt uittesten in een hoekje. Laat je zeker ook even adviseren bij je aankoop zodat je zeker het reinigingsproduct krijgt dat je nodig hebt!
Bij geverfde muren kun je, afhankelijk van de soort verf, ook te werk gaan met een sopje zolang je bescheiden omgaat met de hoeveelheid water en de druk op de spons. Voor zowel verf als behang geldt dat je dit altijd het beste kunt uittesten in een hoekje. Laat je zeker ook even adviseren bij je aankoop zodat je zeker het reinigingsproduct krijgt dat je nodig hebt!

Kom naar Inter Chalet voor alle reinigingsproducten voor muren

Ben je benieuwd naar ons aanbod aan reinigingsproducten voor muren? Kom dan zeker langs bij onze bouwmarkt in Horst. Inter Chalet ligt direct aan de snelweg en is dus zeer goed te bereiken. Daarnaast lopen er diverse enthousiaste medewerkers rond die jou graag helpen met een vraag over onze producten! Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via e-mail (info@interchalet.nl) of telefoon (077-3999333).