Bewatering

Op zoek naar een handig systeem om jouw bloemen en planten water te geven? Wil jij jouw vijver op een snelle en gemakkelijke manier vullen? Of ben je op zoek naar een functionele pomp om water weg te pompen? Bewatering van jouw bloemen en planten kan op talloze manieren. Van ingewikkelde sproeisystemen tot een eenvoudige sproeier. Eén ding is zeker: bij Inter Chalet in Horst vind je een ruim assortiment aan verschillende mogelijkheden. Benieuwd? Kom langs en ontdek het zelf!

Welke vorm van bewatering kies jij?

Goede bewatering voor jouw tuin is enorm belangrijk in het voorjaar en gedurende hete zomers. Welke vorm van water geven je ook kiest, het is erg afhankelijk van jouw tuin en budget. Laat je daarom goed adviseren door een van onze medewerkers. Bij ons vind je allerlei artikelen voor het onderhouden van jouw tuin. Kies je voor een goede tuinslang met spuitkop of ga je gewoon voor de welbekende gieter? Een regenton kan ook erg functioneel zijn. Met een regenton heb je altijd water bij de hand, het is milieuvriendelijk én het is ook nog eens gratis.

Je tuin bewateren zonder zorgen

Pak je het nog wat professioneler aan, dan kies je voor een handig sproeisysteem. Zo krijgen jouw planten en bloemen automatisch water. Kies voor een volledig geautomatiseerd sprinklersysteem of druppelbewatering. Ideaal als je geen groene vingers hebt of vaak van huis bent. Met een sprinklerssysteem bespaar je niet alleen tijd, maar ook water. Het water wordt door een bewateringscomputer in combinatie met verzonken sproeiers gelijkmatig verdeeld over je tuin. Druppelbewatering is een zuinige manier om water te geven in de tuin. Hierbij krijgen je bloempotten op een regelmatige basis water.

Kom naar Inter Chalet voor bewatering van jouw tuin 

Op zoek naar automatische bewateringsystemen of andere nuttige hulpmiddelen om je planten en bloemen water te geven? Kom dan zeker langs in onze winkel in Horst. Inter Chalet ligt direct aan de snelweg en is dus zeer goed te bereiken. Daarnaast lopen er diverse enthousiaste medewerkers rond die jou graag helpen met een vraag over onze producten! Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via e-mail (info@interchalet.nl) of telefoon (077-3999333).