Houtskool barbecue

Barbecueën is altijd een gezellige aangelegenheid. Of je er nu voor kiest om in de zomer lang te tafelen tijdens een zwoele zomeravond of de barbecue aan te zetten voor een heerlijke winterbarbecue; gezellig is het altijd. Tijdens een barbecue moet je wel keuzes maken; kies je voor een lekkere hamburger, een stuk zalm of organiseer je een vegetarische barbecue? Een misschien nog wel belangrijkere keuze is de keuze in brandstof voor je barbecue. Een houtskool barbecue is een (super) optie. Bij Inter Chalet vind je een ruim assortiment aan barbecues, waaronder ook een houtskool barbecue.

Houtskool barbecues van Boretti

Ben jij een echte liefhebber van houtskool barbecueën en gril je regelmatig dunne stukken vlees of vis? Bij Inter Chalet vind je diverse houtskool barbecues van het merk Boretti. De unieke Barilo houtskoolbarbecue is bijvoorbeeld uitermate geschikt om mee te barbecueën in groot gezelschap door het grote grilloppervlak van 84 x 41 cm. Deze barbecue heeft drie afzonderlijke kolenmanden, waarmee je drie verschillende temperatuurzones kunt creëren. Ideaal voor direct- en indirect grillen. Deze solide vuurmeester heeft een industriële uitstraling door de robuuste stalen wanden en de hittebestendige handvaten. De Barilo wordt daarnaast geleverd met twee gietijzeren grillroosters en een gietijzeren bakplaat. Daarmee maak jij jouw barbecue gerechten naar wens klaar.

Fratello houtskool barbecue

Houd jij van houtskool barbecueën, maar heb je niet zo veel plek in je tuin of op je terras? De Fratello is de ideale houtskool barbecue voor jou. Deze barbecue is het kleine broertje van de krachtpatser Barilo. De barbecue neemt weinig ruimte in beslag, maar heeft ontzettend veel functionaliteiten en presteert ontzettend goed. Deze kleinere houtskool barbecue heeft twee kolenreken en een grote kolen opvangbak en kan dus nog steeds direct- en indirect grillen. De Fratello heeft een stoer en uniek design door de verschillende merkaccenten.

Houtskool barbecues van Napoleon

Begin je net pas met barbecueën of ben je al een doorgewinterde barbecue professional? Volgens Napoleon behoudt barbecueën met houtskool altijd een bijzonder charme. Het Napoleon assortiment biedt dan ook een houtskoolbarbecue aan voor alle wensen. Bezoek Inter Chalet en ontdek de variant die bij jou past.

Vind jouw houtskool barbecue bij Inter Chaletbij Inter Chalet

Ben jij op zoek naar jouw ideale houtskool barbecue? Kom dan een keertje langs bij onze winkel in Horst. Inter Chalet is super centraal gelegen langs de snelweg. Onze medewerkers staan enthousiast voor jou klaar om je te voorzien van het juiste advies over de geschikte houtskool barbecue voor jou. Eerst even contact met ons opnemen? Dat kan via email info@interchalet.nl of telefonisch via 077-3999333.