Ledverlichting

Ben je op zoek naar ledverlichting? De Engelse afkorting LED staat voor light emitting diode. Dit betekent dat dit elektronisch onderdeel licht geeft als er stroom doorheen gaat. Gloeilampen werken op dezelfde manier, het enige verschil is dat er bij gloeilampen veel warmte verloren gaat, die bij ledlampen niet aan de pas komt. Daardoor verbruiken ze minder energie. Dit is de reden dat een groot deel van de verlichting bij Inter Chalet uit ledlampen bestaat. Kom ons grote assortiment aan ledverlichting eens bekijken in de winkel in Horst! Heb je nu al een vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

Ons assortiment aan ledverlichting

Bij Inter Chalet bieden wij een ruim assortiment aan ledverlichting aan. Het grootste deel van deze lampen wordt verkocht inclusief een led-lichtbron. Wel zo handig, dan hoef je deze zelf niet meer te zoeken! Bij ledverlichting zit er, zoals bij alle verlichting, ook verschil in kleur van de lamp. De lamp kan een harde witte kleur geven of een meer zachtere, gebroken witte kleur. Wij hebben veel verschillende kleuren ledverlichting, dus de kans is groot dat jouw gewenste kleur erbij zit! Ook de minder voorkomende kleuren hebben wij in ons assortiment. Zit jouw kleur er toch niet bij? Schroom dan niet om een van onze medewerkers aan te spreken wanneer je in de winkel bent. Zo maak jij de stijl van je interieur helemaal compleet met de perfecte verlichting die hierbij past!

Kom naar Inter Chalet in Horst!


Ben je op zoek naar ledverlichting die lang meegaat én die precies naar jouw wens is? Bij Inter Chalet vind je een groot assortiment aan verschillende soorten ledverlichting en toebehoren. Wanneer je een van deze producten aanschaft, is jouw huis weer perfect verlicht én creëer je een mooie sfeer. Heb je vragen over een bepaalde soort ledverlichting of over een ander product? Of wil je ons assortiment aan ledverlichting in de winkel eens komen bewonderen? Dan ben je van harte welkom bij Inter Chalet in Horst. Vergeet dan ook zeker niet om de rest van ons assortiment te bekijken.