Schuttingen

Schuttingen en omheiningen zorgen niet alleen voor privacy, maar zijn ook van grote invloed op de sfeer en uitstraling van jouw tuin. Bij Inter Chalet in Horst beschikken we over een ruim aanbod aan schuttingen van uiteenlopende materialen, zoals: vuren, grenen, douglas, beton en composiet. Ook natuurlijke schuttingen van wilgen, riet en bamboe behoren tot de mogelijkheden. Wat jouw smaak ook is: bij ons vind je de schutting of omheining die daar naadloos bij aansluit. Benieuwd? Kom langs en ontdek het zelf!

De beste schutting voor jou

Door het gebruik van een schutting kun jij je tuin optimaal benutten. Je hebt geen last meer van inkijk van anderen, je grondgebied is afgebakend en je bent ook nog eens beschut tegen de wind en verkeersgeluid. Veel mensen kiezen voor gemak en beslissen om voor kant-en-klare tuinschermen te gaan. Natuurlijk is het ook altijd mogelijk om zelf een afscheiding te realiseren van hardhouten palen en schuttingplanken. Op deze manier heb je zelf de volledige controle over hoe jouw schutting eruit komt te zien.

Alle soorten en maten schuttingen

Wanneer je een schutting gaat plaatsen is het belangrijk goed na te denken voor welke sfeer of stijl je wilt gaan. Ga je voor een strakke tuin? Of wil je voor duurzaamheid gaan? Kies je voor hardhout, douglas, grenen of bijvoorbeeld composiet? Natuurlijke schuttingen zijn de laatste jaren steeds populairder geworden. Deze schuttingen zijn gemaakt van riet-, bamboe of wilgenmatten. Of groene schuttingen, zoals kant-en-klare hagen of klimplanten. Deze zorgen voor een stijlvolle en natuurlijke uitstraling van jouw tuin.

Kom naar Inter Chalet en kies jouw schutting

Ben jij op zoek naar een passende schutting of tuinafscheiding? Bij Inter Chalet vind je alle soorten en maten. Kom dan zeker langs in onze winkel in Horst. Inter Chalet ligt direct aan de snelweg en is dus zeer goed te bereiken. Daarnaast lopen er diverse enthousiaste medewerkers rond die jou graag helpen met een vraag over onze producten! Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via e-mail (info@interchalet.nl) of telefoon (077-3999333).