Meetgereedschap

Wanneer je bezig bent met een klus, is goed meetgereedschap onmisbaar. Welke klus het ook is, de maten weten van bijvoorbeeld een plaat of muur is zeer belangrijk om jouw klus tot een goed einde te brengen. Om ervoor te zorgen dat iets precies recht staat, is een waterpas gereedschap van wezenlijk belang. Heb je dit meetgereedschap nog niet in huis? Kom dan naar Inter Chalet, want wij hebben een groot aanbod aan allerlei soorten meetgereedschap. Ons enthousiaste en gespecialiseerde personeel kan jou alles vertellen over deze verschillende soorten gereedschap, en helpt jou precies te vinden wat je zoekt.

De soorten meetgereedschap

Meetgereedschap is een vrij breed begrip. De ene soort is de andere niet, en het is belangrijk om voor jouw klus het juiste meetgereedschap te gebruiken. Wij hebben bij Inter Chalet in Horst diverse soorten meetgereedschap.

• Linialen: zorg ervoor dat alles wat jij ophangt, recht hangt. Of trek rechte lijnen met een liniaal om recht te kunnen zagen. De linialen van Inter Chalet zijn zeer sterk meetgereedschap en hebben ieder hun eigen unieke eigenschappen, waardoor jouw meetklus kinderspel wordt.

• Rolmaten: meet de precieze maten van je slaapkamer op of zaag die ene plaat exact met de juiste maten door het gebruik van een rolmaat.

• Schuifmaten: dit meetgereedschap levert zeer nauwkeurige meetresultaten op. Meet er de buiten-, binnen en dieptematen van verschillende objecten mee op. De twee meetbekken maken dit nog makkelijker, doordat je deze kunt verschuiven.

• Waterpassen: zorg ervoor dat je tijdens je klus recht blijft werken. Dit doe je door een waterpas te gebruiken. In het midden van de waterpas zie je twee streepjes waartussen de luchtbel precies past. Wanneer dat gebeurt, weet je dat alles waterpas ligt.

De merken van ons meetgereedschap

Alle producten bij Inter Chalet zijn van hoge kwaliteit. Dat betekent dat ze van kwalitatief goede merken zijn. Dit geldt ook voor het meetgereedschap. Wij verkopen linialen, rolmaten, schuifmaten, waterpassen en ander meetgereedschap van onder andere Stanley en Black & Decker. Wanneer je meetgereedschap van deze merken koopt, ben je er zeker van dat jouw klus op een precieze manier wordt uitgevoerd en je de juiste maten hanteert.

Kom naar Inter Chalet in Horst!


Heb jij nieuw meetgereedschap nodig, omdat het oude is versleten? Of heb jij nog geen waterpas, liniaal of rolmaat in huis? Kom dan naar Inter Chalet in Horst en bekijk ons uitgebreide assortiment meetgereedschap. Weet je nog niet precies welk gereedschap geschikt is voor jouw klus? Stel jouw vraag dan gerust aan ons vriendelijke personeel. Zij helpen jou graag bij het vinden van het perfecte meetgereedschap voor jou! Stel deze vraag ook gerust via e-mail (info@interchalet.nl), telefoon (077-399 93 33) of via het contactformulier. Wij proberen je zo snel mogelijk te helpen!