Bouwstoffen

Goed voorbereid aan jouw klus beginnen is erg belangrijk. Dit doe je onder andere door te zorgen dat je over de goede materialen beschikt. Maar het selecteren van de juiste bouwstoffen is minstens zo belangrijk. Goed cement is onmisbaar bij een metselwerk, plamuur en andere vulmiddelen zijn van groot belang wanneer je die ene muur écht egaal wilt maken en stucmiddel is ontzettend belangrijk wanneer je een mooie muur vervolgens wilt gaan schilderen. Al deze bouwstoffen, en diverse andere soorten, vind je bij Inter Chalet in Horst. 

Cement en mortel: bouwstoffen voor de basis

Om een mooi muurtje te metselen, heb je natuurlijk cement nodig om de stenen op een goede manier op elkaar te kunnen leggen. Wanneer je cement koopt, kun je hier zelf betonmortel, zandcement of metselspecie van maken. Afhankelijk van jouw klus maak je zelf de juiste bouwstof. Ons personeel geeft jou natuurlijk graag tips over hoe je dit op een goede manier doet. Heb je beton(mortel) nodig? Dit is een kant-en-klaar product, dat zo klaarligt bij Inter Chalet. Je hoeft hier alleen nog maar water aan toe te voegen.

Stucmaterialen

Wil je jouw wanden of plafonds weer mooi glad maken? Dan is stucen zeer geschikt. Je zorgt ervoor dat je nieuwe wanden en plafonds van gipsplaat, cellenbetonblokken of kalkzandsteen én verouderde plafonds en muren er weer helemaal verzorgd uitzien door het juiste stucmiddel te kiezen. Wij hebben bij Inter Chalet een groot assortiment, dus je bent bij ons aan het goede adres om het voor jou perfecte stucmateriaal uit te kiezen. Het is wel belangrijk om vóór het stucen de muur voor te strijken met een speciaal middel. 

Plamuur en vulmiddelen

Vul jouw naden, kieren, beschadigingen, gaten en scheuren op een eenvoudige manier met de diverse vulmiddelen van Inter Chalet. Deze vulmiddelen zijn onder andere geschikt voor een muur, gipsplaten of hout. Met het juiste product zorg je snel voor een nette reparatie van bijvoorbeeld jouw muren, vloeren, kozijnen en meubelen. Met speciale gipsplaatvuller kun je de kieren tussen gipsplaten in het plafond of op de muur eenvoudig opvullen en door houtreparatie te gebruiken verdwijnen de gaten en kozijnen en vensterbanken zeer eenvoudig! Deze houtvuller is beschikbaar in verschillende kleuren, om ervoor te zorgen dat je er niks van zult zien.


Kom naar Inter Chalet in Horst!


Ben je op zoek naar cement, mortel, vulmiddelen, stucmateriaal of andere bouwstoffen? Breng dan zeker een bezoek aan Inter Chalet in Horst. Ons enthousiaste team heeft verschillende specialisten op het gebied van bouwstoffen, dus zij helpen jou graag met het uitkien van het juist product, zodat jij meteen aan de slag kunt met jouw klus! Dit enthousiaste team van specialisten staat ook klaar om jouw vraag per e-mail (info@interchalet.nl) of telefoon (077-3999333) te beantwoorden.