Kleding

Wil jij je warm aankleden terwijl je in de tuin werkt? Of ben je op zoek naar lekker zittende werkkleding? Kom dan zeker een kijkje nemen bij Inter Chalet in Horst, want wij hebben een groot aanbod aan kleding en schoenen van het merk Kjelvik. Het gaat hier om zowel vrijetijds- als werkkleding, zodat jij deze fijne materialen op elk moment van de dag kunt dragen. Kom de kleding passen in onze ruime winkel in Horst!

Buitenkleding

In dit gedeelte van onze mooie winkel in Horst vind je kleding van de beste kwaliteit van het merk Kjelvik. Iedere zomer en winter komen zij weer met een nieuwe collectie. In deze collecties wordt veel rekening gehouden met de diverse weersomstandigheden. Voor koudere dagen hebben wij jassen die windbestendig zijn of warme gebreide vesten en truien in mooie Scandinavische stijl. Ook hebben wij een groot aanbod aan bodywarmers om nog beter warm te kunnen blijven. Voor regenachtige periodes verkopen wij ook waterbestendige jassen en broeken, zodat je toch lekker droog blijft. En voor de allerwarmste dagen verkopen wij kleding die luchtdoorlatend is, zodat je toch koel blijft en niet oververhit raakt.

Werkkleding en -schoeisel

Voor sommige beroepen is het belangrijk dat er bepaalde kleding gedragen wordt. Daarom verkopen wij bij Inter Chalet ook werkkleding en -schoeisel. Denk hierbij aan speciale jassen, broeken en overalls die lang meegaan en zeer betrouwbaar zijn. Daarnaast verkopen we ook rubberlaarzen om altijd droge voeten te houden en schoenen met stalen neuzen, zodat je voeten niet beschadigd raken bij zwaarder werk in bijvoorbeeld een autogarage of andere werkplaats. 

Kom naar Inter Chalet in Horst!


Ben jij op zoek naar nieuwe vrijetijds- of werkkleding of schoeisel? Dan ben je bij Inter Chalet in Horst zeker aan het goede adres! Je kunt de kleding of schoenen gewoon passen in onze winkel. Onze enthousiaste werknemers helpen je hier graag mee. Zit jouw maat er niet meer bij? Dan bestellen wij deze graag voor jou. Met andere vragen helpen wij je natuurlijk ook graag. Heb je vragen over ons assortiment aan kleding en schoeisel, of over andere producten? Stel deze dan ook gerust via e-mail (info@interchalet.nl) of telefoon (077-3999333).