Verf

Bij Inter Chalet helpen wij graag bij het verbeteren van jouw interieur. Een van de manieren om dit te doen is het verven van een muur, meubels, deuren of andere zaken. Daarom heeft Inter Chalet een ruim assortiment aan verf voor jouw interieur. Voor lakken, beitsen, behang en verftoebehoren ben je bij ons ook aan het goede adres! Weet je niet goed welke verf geschikt is voor jouw klus, of ben je nog niet zeker van de kleur verf die je moet kiezen? Dan helpen de medewerkers van Inter Chalet jou hier graag mee. Het is ook mogelijk om je vraag over verf direct online te stellen. 

Ons grote assortiment aan verf

Wij hebben een groot assortiment aan verf. Zo zit er voor elke klus de geschikte soort voor jou bij! Wil je die ene muur in je huiskamer gaan verven? Dan hebben wij verschillende soorten muurverf van topmerken. Wij kunnen vrijwel alle kleuren mengen, maar er is natuurlijk ook voorgemengde muurverf. Wanneer jouw gewenste kleur en soort verf hier al bij zit, neem je deze zo mee naar huis. Ook hebben wij speciaalverf die geschikt is om cement, beton en bakstenen mee te verven.

Wil jij je houten meubels een nieuwe look geven, dan hebben wij ook diverse lakken en beitsen in ons assortiment. Met lak verleng je de levensduur van met name houten meubels. Door middel van beits breng je een transparante of gekleurde laag aan op het hout, die ook beschermt tegen uv-stralen. Dit is dus perfect voor bijvoorbeeld tuinmeubels, die vrijwel het hele jaar buiten staan. Bij het verven heb je natuurlijk ook goede materialen nodig. Denk hierbij aan kwasten, rollers en bakjes, maar ook aan afplaktape en borstels. Deze materialen zijn, net zoals onze verf, van de beste kwaliteit.

Kom naar Inter Chalet in Horst!


Wil jij die ene muur in je huis toch graag een keer gaan verven? Of heb je meubels die een opknapbeurt kunnen gebruiken? Dan ben je van harte welkom bij Inter Chalet in Horst om ons grote assortiment aan verf en benodigdheden te komen bekijken. Heb je nu al een vraag over een bepaalde soort verf, beits of lak? Stel deze dan gerust via e-mail (info@interchalet.nl), telefoon (077-399 93 33) of via het contactformulier.