Gereedschap accessoires

Goed gereedschap is onmisbaar voor het uitvoeren van jouw klus in of om het huis, maar ook gereedschap accessoires zijn van essentieel belang wanneer je deze klus tot een goed einde wilt brengen. Een boormachine werkt niet zonder schroefbitje of scherpe boor, en een zaagmachine werkt niet naar behoren wanneer je een botte zaag gebruikt. Al deze accessoires (en meer) vind je bij Inter Chalet in Horst. Naast de vele soorten gereedschap hebben wij ook alles wat hierbij hoort. Kom ons aanbod snel bekijken, of stel je vraag via e-mail (info@interchalet.nl), telefoon (077-399 93 33) of via het contactformulier. 

Accu’s en batterijen

Veel elektrisch gereedschap werkt op een accu, omdat een snoer niet altijd even handig is. Onder andere boormachines en zaagmachines hebben accu’s, die regelmatig moeten worden opgeladen of vervangen. Wij hebben verschillende accu’s die op meerdere elektrische apparaten van onder andere Makita, Black & Decker en Metabo passen. Wanneer jouw accu versleten is, koop je dus eenvoudig bij Inter Chalet een nieuwe.

Boor- en bitsets

Wanneer je een boormachine koopt, wordt deze standaard geleverd met een aantal bitjes en boren. Na verloop van tijd kan er echter beschadiging of slijtage optreden bij deze onderdelen. Daarom is het belangrijk om deze op tijd te vervangen door scherpere exemplaren. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je een ander soort bitje of boor nodig hebt dan wat je in huis hebt. Ook dan ben je aan het goede adres bij Inter Chalet!

Multitool accessoires

Een multitool is een apparaat dat multifunctioneel te gebruiken is, onder andere voor schuren, graveren, slijpen en boren. Bij Inter Chalet hebben wij allerlei accessoires die op jouw multitool passen. Daarmee vervang je huidige accessoires of breid je de functies van je multitool nog meer uit, waardoor je hem voor meer klusjes in en rond het huis kunt gebruiken. 


Kom naar Inter Chalet in Horst!


Heb je een van deze gereedschap accessoires nodig? Breng dan gerust een bezoek aan Inter Chalet in Horst, want wij hebben een groot assortiment aan gereedschap accessoires, voor bijvoorbeeld jouw multitool, schuurmachine of boormachine. Ons personeel in de winkel helpt jou natuurlijk graag met het uitzoeken van de juiste accessoires, om ervoor te zorgen dat deze gegarandeerd op jouw apparaten passen.