Kunstgras

Kunstgras is de oplossing in de tuin als je kinderen hebt of een grasmat wilt zonder veel onderhoud! Kunstgras is zowel duurzamer en het gaat ook nog eens langer mee dan een normale grasmat. Wil je buiten een nieuwe grasmat je tuin nog verder aankleden? Kijk dan ook eens bij ons ander constructie materiaal voor onder andere schuttingen en steigerhout, ideaal voor tuinmeubels. Uiteraard geven we je graag ook nog meer informatie over het kunstgras van Inter Chalet!

Voordelen van kunstgras kopen

Bij Inter Chalet zien we dat kunstgras kopen veel mensen blij maakt. We zijn er zelf dan ook overtuigd van de dat de voordelen ten opzichte van echt gras. Veel van die voordelen zijn over het algemeen bekend bij mensen. Toch lichten we deze graag nog eens toe:

Gemak
Een voordeel van kunstgras waar nagenoeg iedereen kennis van heeft, is het feit dat je dit gras nooit zult hoeven te maaien. Voor mensen met een druk leven of voor mensen die gewoon niet veel plezier uit gras maaien halen, is kunstgras dus een ideale oplossing! Je zult na aanschaf ervan ook nooit meer hoeven te sproeien, bemesten of verticuteren. Bovendien is het erg eenvoudig zelf aan te leggen. 

Kwalitatief sterk
Je kunt zonder moeite het hele jaar door een mooi, verzorgd gazon in je tuin hebben. Bij droge periodes zie je vaak dat natuurlijk gras er sterk op achteruit gaat. Dit is dus niet het geval bij kunstgras. Het is bestand tegen alle weersomstandigheden. Of het nu droog is, regent of sneeuwt; kunstmatig ontwikkeld gras blijft intact. Ook zal het geen schade ondervinden van spelende kinderen. Ons gras is zeer sterk, maar toch zacht. Andere voordelen zijn dat dit gras Uv-bestendig en kleurvast is.

Milieuvriendelijk
Verder is de aanschaf van kunstgras goed voor het milieu. Er wordt zo zowel water als stroom bespaart. Chemische verdelgingsmiddelen zullen zeker niet nodig zijn en het gaat erg lang mee. De levensduur ligt namelijk tussen de 10 en 25 jaar.

Onze verschillende soorten kunstgras

We bieden bij Inter Chalet vier verschillende soorten kunstgras aan. Ze zijn te verkrijgen op rol met een breedte van 400 centimeter. De prijs start bij € 14,95 per m². De soorten zijn:

  • Minerva: Heeft een vrij doffe kleur. Hierdoor oogt het realistisch en lijkt het op echt gras dat nog net niet gemaaid hoeft te worden.
  • Emerald: Zacht, natuurlijk en stevig. Het ziet eruit alsof het net gemaaid is. Door de vier verschillende kleuren draad geeft het een natuurgetrouw gevoel.
  • Blaze: Dit gras neemt altijd de oude vorm aan, doordat het overeind veert. De C-shape garen maken dit mogelijk. Ook dit kunstgras is erg stevig en natuurgetrouw.
  • Nobel: Zeer natuurgetrouw door vier verschillende draden met weinig glans.

Kom naar Inter Chalet voor kunstgras

Interesse in kunstgras? Bezoek dan snel onze winkel in Horst! Je kunt ook altijd contact met ons opnemen voor meer informatie. We helpen je graag verder, ook bij bijvoorbeeld het op maat snijden van de grasmatten. Verder kun je bij ons gratis een aanhangwagen lenen om het kunstgras makkelijk mee te nemen. Dit valt onder onze service en diensten.