Schoonmaakproducten

Wil jij jouw terras, oprit of tuinregels helemaal reinigen? Kan jouw overkapping wel een opfrisbeurt gebruiken? Of wil je de dakgoot helemaal schoon maken? Dat kan allemaal met de schoonmaakproducten van Inter Chalet. Schoonmaken begint volgens ons bij de juiste producten. Daarom hebben wij een ruim assortiment aan verschillende reinigingsproducten, voor iedere klus het juiste materiaal! Bij Inter Chalet in Horst vind je alles om jouw tuin en/of balkon helemaal schoon en netjes te houden. Benieuwd naar ons ruime assortiment? Breng gezellig een bezoek aan onze winkel in Horst, langs de A73.

Aan de slag in de tuin

Wanneer het voorjaar weer van start gaat en de zon zich weer vaker laat zien, is het fijn om je tuin of balkon weer helemaal op te frissen. Alles even helemaal zomerproof maken! Reinigen van je terrastegels, roest verwijderen van je hekwerk, schimmel verwijderen of je terrastafel of je auto helemaal wassen. Er zijn klusjes genoeg om aan te pakken! Gelukkig maken de schoonmaakproducten van Inter Chalet het ontzettend makkelijk om aan de slag te gaan. Wij hebben vrijwel alles om elk schoonmaakklusje in en rondom je tuin te klaren. 

Schoonmaakmiddel voor elke klus

Onze schoonmaakproducten zijn jouw hulp bij elke schoonmaakklus. Van allesreiniger tot ontkalker en van biologisch reinigingsmiddel tot vochtvreters. Met onze doeltreffende schoonmaakproducten heb je het zo gedaan! In ons ruime assortiment vind je alles om je overkapping, terras, zonnepanelen, barbecue en balkon weer brandschoon te krijgen.

Kom naar Inter Chalet voor diverse schoonmaakartikelen

Op zoek naar diverse schoonmaakartikelen voor jouw tuin en/of balkon? Kom dan zeker langs in onze winkel in Horst. Inter Chalet ligt direct aan de snelweg en is dus zeer goed te bereiken. Daarnaast lopen er diverse enthousiaste medewerkers rond die jou graag helpen met een vraag over onze producten! Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via e-mail (info@interchalet.nl) of telefoon (077-3999333).