Bouwmateriaal

Schaf het beste bouwmateriaal aan om jouw klus in of om het huis te klaren. Goed materiaal is essentieel wanneer je een klus goed wilt uitvoeren. Daarvoor ben je bij Inter Chalet aan het goede adres, want naast goed advies garanderen wij jou ook materialen van de beste kwaliteit. Wij hebben een groot aanbod aan bouwmaterialen, denk hierbij onder andere aan verschillende soorten hout (betonplex, mdf, steigerhout etc.), bouwstoffen zoals cement, dakbedekking, meubel- en wandpanelen en isolatiemateriaal. Heb je een vraag over welke soort materiaal je het beste kunt gebruiken voor jouw klus? Dan helpen onze medewerkers jou hier graag mee.

Alles wat je nodig hebt voor jouw klus

Hout is een van de meest gebruikte materialen bij klussen in en om het huis. Bij Inter Chalet hebben we een breed aanbod aan betonplex-, hardboard-, mdf- en osb-platen om jouw bouwwerk zo stevig mogelijk te maken. Ook voor gipsplaten en bouwstenen ben je bij ons aan het goede adres. Natuurlijk bieden wij ook bouwstoffen aan om jouw bouwwerk compleet te maken, zoals cement, mortel en andere vulmiddelen.

Is je dakgoot toe aan vervanging of is er iets stuk gegaan? Kom dan ook zeker naar Inter Chalet voor golfplaten, dakgoten en andere materialen voor een ideale waterafvoer. Om energie te besparen in jouw huis, is een goede isolatie ontzettend belangrijk. Ook hiervoor kun je bij Inter Chalet terecht, want wij hebben veel materiaal om jouw huis beter te isoleren. Denk hierbij aan isolatiefolie or wandisolatiemateriaal van Rockwool of Knauf.

Kom naar Inter Chalet in Horst!


Ben jij op zoek naar bouwmateriaal van de beste kwaliteit? Bij Inter Chalet vind je een groot assortiment aan verschillende soorten bouwmateriaal en aanvullingen hiervoor. Wanneer je een van deze producten aanschaft, worden al jouw klussen in en om het huis kinderspel. Heb je vragen over een bepaalde soort bouwmateriaal of over een ander product? Wil je ons aanbod aan bouwmateriaal in de winkel eens komen bewonderen? Kom dan naar onze winkel in Horst! Vergeet ook zeker niet de rest van assortiment te bekijken.