Raam & decoratie

Op zoek naar nieuwe zonwering voor dat ene raam, of misschien wel voor alle ramen in je huis? Of zijn de kozijnen in een bepaald raam echt versleten en zou je deze graag willen vervangen? Kom dan zeker eens een kijkje nemen bij Inter Chalet, want wij hebben een ruim assortiment aan producten voor raam & decoratie. Ook wanneer je op zoek bent naar raamfolie of gordijnen om net wat meer privacy te creëren in je huis, vind je deze producten in onze grote winkel in Horst. Natuurlijk staan onze vriendelijke medewerkers ook voor jou klaar om je vraag over alle soorten gordijnen, horren, jaloezieën en andere raamdecoratie te beantwoorden. Als je nu al een vraag hebt, neem dan gerust contact met ons op.

Andere raamaccessoires

Inter Chalet heeft niet alleen gordijnen, maar ook andere stijlvolle zonwering en raamaccessoires in het aanbod. Denk hierbij aan jaloezieën om je interieur een strakke boost te geven en op elk moment van de dag precies de juiste hoeveelheid licht in jouw huis te laten vallen. Daarnaast hebben wij shutters en rolgordijnen, die het zonlicht midden op de dag net wat minder fel maken en jou in de avond veel privacy bezorgen. Ook bevindt zich raamfolie in ons assortiment, om bijvoorbeeld het zicht vanuit buiten in jouw badkamer de verminderen. Daarnaast kan raamfolie er ontzettend gezellig en stijlvol uitzien!

Kom naar Inter Chalet in Horst!


Wil je jouw raamaccessoires kopen bij Inter Chalet? Goede keuze! Kom naar onze winkel langs de A73 in Horst om de rest van onze raamaccessoires, gordijnen en zonwering te ontdekken. Heb je een vraag, trek dan gewoon een van onze vriendelijke medewerkers aan de jas. Zij helpen je graag! Je mag natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen via e-mail (info@interchalet.nl), telefoon (077-399 93 33) of via het contactformulier. Wij proberen je zo snel mogelijk te helpen!