Binnenpotten 

Ben jij op zoek naar de mooiste binnenpotten? Bezoek Inter Chalet in Horst en bekijk ons ruime assortiment aan de mooiste binnenpotten. Met ons gevarieerde aanbod aan binnenpotten komen niet alleen je planten het meeste tot hun recht, maar creëer je ook nog eens extra sfeer in je woonkamer, keuken, slaapkamer of iedere andere ruimte in je huis. Bezoek onze winkel aan de snelweg in Horst en laat je inspireren!

Ruim assortiment aan binnenpotten 

Heeft jouw woonkamer een opfrisbeurt nodig of staat die prachtige kamerplant al veel te lang in die oude pot? Geen zorgen, bezoek Inter Chalet en maak een keuze in het ruime aanbod aan binnenpotten. Dat deze binnenpotten een aanwinst zijn in jouw huis, dat is een feit. Welke je kiest, bepaal je in onze winkel in Horst. Kies je voor de bekende ronde bloempot, de vierkante bloempot of kies je voor de wat uniekere vormen zoals de ovale of langwerpige bloempot?
 

In alle vormen en maten  

Niet alleen de vorm is belangrijk, maar ook het materiaal. Je vindt bij Inter Chalet binnenpotten in de mooiste materialen van terracotta tot kunststof of clayfibre en nog veel meer. Heb jij geen groene vingers of denk je er gewoonweg niet aan om je planten met regelmaat water te geven? Vraag onze medewerkers dan naar onze binnenpotten met een waterreservoir of met een drainagesysteem. Veel minder werk en net zo’n mooie potten! Laat je adviseren.

Kom naar Inter Chalet in Horst voor jouw nieuwe binnenpotten 

Op zoek naar de mooiste binnenpotten in alle soorten en maten voor in jouw huis? Kom dan zeker langs in winkel in Horst. Inter Chalet ligt direct aan de snelweg en is dus zeer goed te bereiken. Daarnaast lopen er diverse enthousiaste medewerkers rond die jou graag helpen met een vraag over onze producten! Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via e-mail (info@interchalet.nl) of telefoon (077-3999333).