Gieters

Het water geven van jouw planten en bloemen wordt makkelijker en leuker met goed materiaal. Bij Inter Chalet in Horst hebben we heel veel verschillende soorten bewateringsproducten. Natuurlijk kan daar de gieter niet aan ontbreken! Want één product dat je sowieso in huis moet hebben is de (buiten)gieter. Deze komt altijd van pas! We hebben een grote collectie gieters in allerlei vormen en formaten. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen. Het oog wil namelijk ook wat. Benieuwd? Kom langs en ontdek het zelf!

Onmisbaar tuingereedschap: de gieter

Er zijn verschillende manieren om jouw tuinplanten, kamerplanten, bloemen en gazon optimaal te onderhouden met de juiste bewateringsproducten. Toch is het ook altijd prettig om een kwalitatieve gieter in huis te hebben. De tuinslang kan een te harde straal hebben of te kort zijn om sommige delen van je tuin te bereiken. En ook met sproeiers kun je water niet altijd even goed doseren. Gelukkig kan dit met een gieter wel! Met een goede gieter geef je de wortels rechtstreeks water.

Aanschaf van een gieter

Wanneer je een gieter gaat kopen is het goed om rekening te houden met de volgende factoren: opslag, prijs en beschikbaarheid. Een gieter hoeft ook zeker niet altijd opgeborgen te worden in de garage of tuinhuis. Naast de functionele, zijn er ook genoeg design gieters te vinden! Zinken gieters of koperen gieters geven net weer een andere look, dan de standaard groene tuingieter. Groot of klein, design of functioneel, kies de gieter die past bij jouw wensen!

Kom naar Inter Chalet voor meer dan genoeg gieters

Op zoek naar handige, functionele, grote, kleine of kleurrijke gieters? Kom dan zeker langs in onze winkel in Horst. Inter Chalet ligt direct aan de snelweg en is dus zeer goed te bereiken. Daarnaast lopen er diverse enthousiaste medewerkers rond die jou graag helpen met een vraag over onze producten! Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via e-mail (info@interchalet.nl) of telefoon (077-3999333).