Regeninstallaties

Tuinberegening is essentieel voor je tuin. Er zijn verschillende handige producten waarmee je jouw tuin kunt bewateren. De planten en het gazon water geven kan natuurlijk prima met een tuinslang of gieter. Maar zeker in tijden van droogte kost dit behoorlijk wat tijd. Dan zijn regeninstallaties een ideale oplossing! Het bespaart je tijd en het zorgt ervoor dat jouw tuin mooi blijft. Inter Chalet in Horst biedt verschillende soorten regeninstallaties die ervoor zorgen dat jouw bloemen en planten altijd beschikken over voldoende water. Benieuwd? Kom langs en ontdek het zelf!

Regeninstallatie of beregeningsinstallatie in jouw tuin

Wanneer je kiest voor gemak en tijdwinst, kun je kiezen voor een regeninstallatie of beregeningsinstallatie, in plaats van zelf te sproeien. Een kwalitatieve beregeningsinstallatie bereikt alle plekken in de tuin en kan zo ingesteld worden dat het optimaal aan de weersomstandigheden is aangepast. Een smart systeem maakt het bijvoorbeeld mogelijk om je tuin te besproeien door middel van een app. Uiteraard zijn er nog talloze andere mogelijkheden om jouw tuin te (laten) bewateren.

Hoe werkt een regeninstallatie?

In principe bestaat een regeninstallatie uit de volgende componenten:
  • Waterbron: sloot, eigen bron of leidingwater met voldoende capaciteit om de gewenste oppervlakte binnen een bepaald tijdsbestek van water te voorzien.
  • Waterdistributiesysteem: installatie die het water van de bron naar het sproeisysteem brengt.
  • Sproeisysteem: dit zijn sproeiers op vaste punten in de tuin, die op de juiste richting de juiste hoeveelheid water afgeven. 

Bij Inter Chalet adviseren we je graag welke soort regeninstallatie het beste bij jou en je wensen past.

Kom naar Inter Chalet voor alle soorten regeninstallaties

Wil jij een automatische regeninstallatie in jouw voor- of achtertuin? Kom dan zeker langs in onze winkel in Horst. Inter Chalet ligt direct aan de snelweg en is dus zeer goed te bereiken. Daarnaast lopen er diverse enthousiaste medewerkers rond die jou graag helpen met een vraag over onze producten! Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via e-mail (info@interchalet.nl) of telefoon (077-3999333).