Plantenspuiten

Wil je planten op een zo natuurlijk mogelijke manier water geven? Dan kan een plantenspuit hier goed bij helpen! Met een plantenspuit boots je namelijk regen na. Doordat je op een druppelende manier water geeft, zal het niet snel voorkomen dat je te veel water geeft. Ook vinden veel planten het fijn om vochtige bladeren te hebben. Gelukkig hebben wij bij Inter Chalet in Horst verschillende soorten plantenspuiten in ons assortiment. Benieuwd? Kom langs en ontdek het zelf!

De plantenspuit: een echte must!

Een plantenspuit is natuurlijk superhandig om je planten water te geven. Daarnaast heeft een plantenspuit nog veel meer voordelen, ten opzichte van andere bewateringsproducten. Sommige planten houden van een hoge luchtvochtigheid. De plantenspuit geeft dan een extra steuntje in de rug. Je houdt de luchtvochtigheid hoger door de bladeren regelmatig nat te spuiten. Op deze manier boots je ook meteen regenwater na! Te veel water voor een plant is ook niet goed, met een plantenspuit kun je dit water goed verdelen. Een soort kleine regenbui! Daarnaast haalt de waternevel ook stof van de bladeren af.

Verzorging van jouw planten

Het beste kun je planten kalkarm water geven. Dit kan door water te koken in een waterkoker, regenwater op te vangen of water uit een luchtdroger te gebruiken. Naast watertoevoeging kan een plantenspuit ook handig zijn voor het toepassen van bestrijdingsmiddelen of bijvoorbeeld luizen weg te spoelen. De plantenspuit is dus onmisbaar bij de verzorging van jouw planten.

Kom naar Inter Chalet voor fijne plantenspuiten

Op zoek naar geschikte plantenspuiten voor jouw binnen- of buitenplanten? Kom dan zeker langs in onze winkel in Horst. Inter Chalet ligt direct aan de snelweg en is dus zeer goed te bereiken. Daarnaast lopen er diverse enthousiaste medewerkers rond die jou graag helpen met een vraag over onze producten! Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via e-mail (info@interchalet.nl) of telefoon (077-3999333).