Koppelingen

Ben je bezig met het aanleggen van een mooie vijver in de tuin of het vernieuwen van de installatie die je al hebt? Daarvoor heb je natuurlijk de juiste onderdelen nodig. Voor de water toe- en afvoer vind je in het ruime assortiment van Inter Chalet de juiste koppelingsstukken. Maak een keuze uit het groot aantal koppelingen die je bij ons kan vinden om jouw droomvijver te creëren. Benieuwd? Kom langs en ontdek het zelf!

Welke koppeling heb ik nodig?

Een vijver aanleggen is dé manier om jouw tuin om te toveren tot een droomtuin. Verder is het een goede reden om een kraan in de tuin te bouwen waar alle omliggende plantjes ook van profiteren. Om het project wat makkelijker te maken, hebben wij ervoor gezorgd dat alles wat jij nodig hebt in ons assortiment zit. Of je op zoek bent naar een T-stuk, slangverbinder of een kniestuk, je bent bij Inter Chalet aan het juiste adres. Daarbij houden wij rekening met de wensen van iedereen en verkopen wij koppeling stukken in alle maten.

Voor een vijver kan je allerlei accessoires gebruiken. Naast de koppelingen heb je natuurlijk ook een tuinslang nodig, net als een geschikte pomp. Ook hiervoor kan je bij ons terecht. Zodat je na een bezoek aan Inter Chalet snel aan de slag kan met het aanleggen van jouw eigen vijver! Heb jij toch andere ideeën voor de tuin? Een tuin vol met planten en bloemen, of juist een minimalistische look met de chicste tuinset? Bekijk ons brede assortiment om jouw dromen binnenkort te realiseren!

Kom naar Inter Chalet voor een ruim aanbod aan koppelingen

Benieuwd naar ons ruime assortiment aan koppelingen voor jouw vijver? Kom dan zeker langs in onze winkel in Horst. Inter Chalet ligt direct aan de snelweg en is dus zeer goed te bereiken. Daarnaast lopen er diverse enthousiaste medewerkers rond die jou graag helpen met een vraag over onze producten! Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via e-mail (info@interchalet.nl) of telefoon (077-3999333).