Verlichting

Ben je op zoek naar de perfecte verlichting voor boven de eettafel of naar lantaarns voor in de tuin? Kom dan naar Inter Chalet, want wij hebben een ruim aanbod aan binnenverlichting, buitenverlichting en ledverlichting. Om je te helpen in de zoektocht naar de juiste verlichting staat ons enthousiaste en gespecialiseerde personeel voor je klaar. Vaak is het lastig om de juiste verlichting te kiezen vanwege de vele varianten en het grote aanbod. Ons team kan jou alles vertellen over de verschillende soorten binnen- en buitenverlichting en helpen jou precies te vinden waar jij naar op zoek bent. Kom langs bij onze winkel en vindt de lamp die jij zoekt! 

De soorten verlichting

Verlichting is een breed begrip waarbij we onderscheid maken in verschillende soorten. Het is belangrijk om voor jouw klus de juiste verlichting te gebruiken. Wij hebben bij Inter Chalet in Horst diverse soorten verlichtingen.

• Binnenverlichting: bij Inter Chalet hebben wij voor iedere inrichting  bijpassende hanglampen, vloerlampen, plafonnières, plafondlampen, tafellampen, wandlampen, TL-armaturen en inbouwspots. Overigens kun je ook alleen een lampenkap kopen in een kleur en stof naar wens.

• Buitenverlichtingen: breng jouw tuin of buitenplaats in de avond tot leven met ons ruime aanbod aan buitenverlichtingen. Naast lampen met een bewegingssensor beschikken wij over buitenlampen, stralers, wandlampen, lantaarns en bewegingsmelders.

• LED-verlichting: als je op zoek bent naar energiezuinige verlichting kom je uit op LED-verlichting. Het is dan ook de meest energiezuinige variant van verlichting. Wij bieden onze klanten onder andere lampen aan met led-lichtbron. Vaak zijn deze lampen makkelijk te dimmen en in verschillende kleuren te verkrijgen.

De merken van onze verlichting

Alle producten bij Inter Chalet zijn van hoge kwaliteit. Dat betekent dat ze van kwalitatief goede merken zijn. Denk hierbij aan bekende merken als Philips Hue, Calex, Eglo, Lucide, Franssen verlichting, Masterlight en Steinhauer.

Kom naar Inter Chalet in Horst!


Heb jij de juiste verlichting kunnen vinden? Of wil jij ook een kijkje nemen in ons buitenverlichting assortiment? Kom dan naar Inter Chalet in Horst en bekijk ons uitgebreide assortiment verlichting. Weet je nu niet welke verlichting voor jou geschikt is? Stel jouw vraag dan gerust aan ons vriendelijke personeel. Zij helpen jou graag bij het vinden van de perfecte verlichting! Stel deze vraag ook gerust via e-mail (info@interchalet.nl), telefoon (077-399 93 33) of via het contactformulier. Wij proberen je zo snel mogelijk te helpen!